Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Thrillere

  Sorter etter
  Titler per side

  Fritt fall

  109,-

  Blodig urett

  79,-
  Dette er den andre boka om rettsantropolog Bill Brockton

  Piken på toget

  119,-

  En død engel

  129,-
  Dette er den andre boka om Nova.

  Lukk øynene

  129,-

  Dårlig selskap

  119,-

  Dødens elev

  109,-

  Sudden death

  119,-

  Til døden skiller

  109,-

  Blodig gjeld

  120,- 149,-
  Dette er første bok om privatdetektiv Jack Irish.

  Dødt løp

  159,-

  Avslørt

  119,-

  Dødens melodi

  99,-

  Tidevann

  99,-

  I Hennes Majestets tjeneste

  79,-
  Scotland Yard avskriver flere dødsfall som selvmord. Men Carl Hamilton ser at det finnes vage likhetstrekk ved de seks ofrense situasjoner. Britisk etterretningstjeneste tvinges til å åpne etterforskningen, men bare Hamilton kan bryte jernringen som omgir topphemmelighetene ingen ønsker å få belyst. Saken fører ham til Russland, til et endelig oppgjør med den gamle kontakten Jurij Tjivartsjev, og senere til et møte med Yassir Arafat. Niende bok om Carl Hamilton, også kjent som Coq Rouge.

  Hevet over enhver mistanke

  79,-
  Mafiaens nederlag på Sicilia for fem år siden må betales med blod. Men når mafiaens gangstere ikke kan få has på Hamilton selv, slår de til mot hans nærmeste, en etter en. Mot en slik strategi har selv han intet virksomt våpen. I Moskva stilles Hamiltons nære venn Jurij Tjivartsjev for militær domstol, nettopp for sitt samarbeid med den svenske toppspionen. Samtidig utnevnes Hamilton til sjef for Sikkerhetstjenesten, og må straks gripe fatt i en komplisert sak: en hel rekke utlendinger myrdes, tilsynelatende planmessig. Dette er den tiende romanen om Carl Hamilton.

  Siste seier

  79,-
  En unge lastebilsjåfør fra Haparanda er ikke død av naturlige årsaker. Det lokale politiet må raskt be om assistanse. Carl Gustav Gilbert Hamilton, alias Coq Rogue, settes inne i jakten på personene bak forsøket på å smugle kjernefysiske våpen fra det tidligere Sovjetunionen til Libyas Gadaffi. Hamilton uskadeliggjør en vital installasjon i Libyas ørken. Men målet når han ikke før han klarer å oppspore hovedmannen. Dette er den åttende romanen om Carl Hamilton.

  I nasjonens interesse

  79,-
  Den svenske ambassadøren i Kairo får uventet besøk av sjefen for de hemmelige russiske operasjonene i Østersjøen, viseadmiral Koskov. Russeren søker asyl i Sverige. Men like viktig er det for russerne å hindre avhopperen fra å nå Sverige med sin informasjon. Carl Gustaf Gilbert Hamilton, alias Røde Hane får i oppdrag å føre viseadmiralen til Sverige, koste hva det koste vil. Dette er den tredje romanen om Carl Hamilton.

  Den demokratiske terroristen

  79,-
  I denne boken søker den vesttyske etterretningstjenesten etter en medhjelper som kan etablere seg som terrorist og Carl Hamilton blir valgt. Jobben fører ham til Hamburg, Syria og Libanon og han utfører sitt oppdrag så godt at Carl selv begynner å tvile på hvem som er hans rette jeg. Dette er den andre romanen om Carl Hamilton.

  Coq rouge

  79,-
  En ledende tjenestemann i det svenske sikkerhetspolitiet blir funnet skutt i Stockholm. Myndighetene er forvirret. Terrorhandlingene i verden øker. Er det PLO, Svart september, eller en kombinasjon av begge disse organisasjonene? Carl Gustaf Gilbert Hamilton har offisielt studert statsvitenskap i California. I virkeligheten har han fått topptrening som antiterroragent. Mordet på Saposjefen blir hans første store sak, med tråder til Oslo, Beirut, Lillehammer, Israel og Iran. Men det endelige oppgjøret skjer i Stockholm. Og Carl Hamiltons identitet tåkelegges bak kodenavnet Coq Rouge. Dette er den første boka om Hamilton.

  Flimmer

  99,-
  Dr. Sara Zuckermann er hjertespesialist på sykehuset i Bærum. Under en operasjon dør en pasient på grunn av en defekt hjertestarter. Et kappløp mot sannheten er i gang, og flere kan dø.

  Men ikke hvis det gjelder din datter

  79,-
  Viseadmiral Carl Gustaf Gilbert Hamilton vender tilbake til Sverige etter tretten år i eksil. Både Hamilton og de nærmeste vennene hans er overbevist om at de aldri skal tilbake i operativ tjeneste igjen. Men det er før katastrofen rammer venneparet Pierre og Eva Tanguy. Målet befinner seg i Saudi-Arabia.

  Frykt det verste

  120,-
  Da Tim Blakes 17-år gamle datter ikke kommer hjem fra jobben sin, drar han for å leite etter henne. Det viser seg at ingen på motellet hvor hun har sagt hun har sommerjobb kjenner henne. Han blir dratt inn i en verden av korrupsjon, drap og hensynsløs utnytting av mennesker, og oppdager snart at det er mange som bærer på store hemmeligheter.

  Dr. Jekyll og Mr. Hyde

  99,-
  Boka er skrevet i 1886, som ved et underlig sammentreff bare to år før en virkelig "Mr. Hyde", nemlig den aldri avslørte Jack the Ripper dukket opp på Londons østkant. Utgangspunktet for tragedien i boken er den anerkjente vitenskapsmannen dr. Jekylls sterke ønske om å få leve et skjult og tøylesløst liv. Men underlige ting skjer.

  Thrillere