Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Thrillere

  Sorter etter
  Titler per side

  Illusjonen

  148,- 169,-

  Kvinnen i vinduet

  130,- 149,-

  Glemselens grav

  114,- 130,-

  Brudekjolen

  174,- 199,-

  Stumme skrik

  109,-

  Maestra

  149,-

  Domina

  299,-

  Afghaneren

  149,-
  En større al-Qaida-operasjon er i gang, og britisk og amerikansk etterretning er i alarmberedskap. I et forsøk på å avverge en katastrofe beslutter de å gjøre noe de aldri tidligere har gjort - å la en vestlig mann opptre som en araber blant arabere. Oberst Mike Martin skal gå inn i rollen som afghaneren Izmat Khan, som i fem år har vært fange på Guantánamo-basen.

  Svømmeren

  149,-

  Ved elven

  99,-
  Adam Chase vender tilbake til sin barndoms by fem år etter at han ble frikjent for drap. Men i hjembyen tror likevel mange at han er skyldig. Når nye lik dukker opp, vender hele byen seg mot ham. Han oppdager at menneskene han har kjent hele livet, bærer på hemmeligheter, og at sannheten er mer skremmende enn han kunne ha forestilt seg.

  Verdens heldigste jente

  169,-

  Rebecca

  149,-
  På storgodset Manderley i Sør-England lever den unge konen i en atmosfære av mørke minner om husets første herskerinne, Rebekka, som døde under tragiske omstendigheter. Romanen er filmatisert.

  Ødemarken

  149,-

  I skuddlinjen

  109,-

  Piken i graven

  109,-

  Mios blues

  149,-

  Lotus blues

  149,-

  Fortapt

  149,-
  Dette er den tredje boka om politibetjent Lacey Flint.

  Ultimatum

  69,-
  I november 2032 blir Joe Benton valgt til USAs 48. president. Det første han får beskjed om av sin forgjenger, er at de anslåtte konsekvensene av klimakrisen har vært grovt undervurdert. Den nye presidenten ser seg tvunget til å innlede hemmelige diplomatiske forhandlinger med Kina. Hvis de to supermaktene ikke klarer å overvinne fiendskapet og mistilliten seg imellom, vil konflikten ende i et kjernefysisk ragnarok.

  Brennende spor

  149,-
  Det sørafrikanske etterretningsorganisasjonen President intelligence agency frykter at noen planlegger å selge bloddiamanter fra Kongo for å finansiere terroraksjoner under fotball-VM i Sør-Afrika. Samtidig eskorterer Lemmer to svarte neshorn fra Zimbabwe til en privat park i Sør-Afrika. Da bilen blir forsøkt kapret, skjønner Lemmer at den må inneholde noe mer verdifullt enn de to neshornene.

  Everest

  169,-

  Ingen vei tilbake

  169,-

  Kineseren

  129,-
  Nitten mennesker i Hälsingland blir slaktet på den mest bestialske måten. Dommer Birgitta er i slekt med ofrene. Politiet er rådville, og Birgitta bestemmer seg for selv å prøve å få klarhet i hva som har skjedd. Det er en beslutning som fører henne langt tilbake i tid og til andre kontinenter.

  Thrillere