Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Thrillere

  Sorter etter
  Titler per side

  Den åttende mann

  139,-

  De som faller

  119,- 149,-

  De forsvunne

  149,-

  Ung kvinne forsvunnet

  119,- 149,-

  Der hun lå

  109,-

  Skjellig grunn til mistanke

  119,-
  Forsvarsadvokaten Mikael Brenne mottar en telefonbeskjed fra en død mann. Mannen blir funnet skutt, politiet tror det er selvmord. Men så opplever advokatkontoret flere ubehageligheter og blodige dødsfall. Dette er den tredje romanen om advokaten Mikael Brenne.

  Rottejegeren

  119,- 149,-
  En psykotisk ung pike tenner på et hus. Politiet tror hun også har tatt livet av sin egen bestefar. Sporene peker bakover, mot krigens dager. Jakten på svar fører advokat Mikael Brenne langt inne i den snøkledde, norske fjellheimen. Dette er den fjerde boka om Mikael Brenne.

  Dødens sirkel

  119,- 149,-
  For å slippe å tenke på sine egne problemer påtar Mikael Brenne seg å hjelpe en mann som ble dømt for dobbeltdrap på to jenter på øysamfunnet Vestøy for tjuefem år siden. Det er imidlertid ikke alle som liker at Mikael graver i gamle hemmeligheter. Dette er den femte boken om advokaten Mikael Brenne.

  Rimelig tvil

  119,-
  Mikael Brenne driver et eget advokatbyrå. Da to serbere med dyre dresser og dulgte hensikter dukker opp, ser han muligheten til å redde firmaet økonomisk. Han påtar seg derfor rollen som deres forretningsadvokat. I tillegg blir det hans oppgave å forsvare deres gode kontakt Eva, som sitter i fengsel mistenkt for langing av narkotika. Det han ikke har forutsett, er at hans nye klienter finner det helt naturlig å ty til voldelige midler for å oppnå sine mål, enten ved å la personer "forsvinne" eller skjære tommelfingrene av dem. Selv om han bare ordner det finansielle, går det etter hvert opp for han at han likevel er delaktig. Dårlig samvittighet får han til å bestemme seg for å bryte samarbeidet. Men han har ikke tenkt på at ingen bryter samarbeidet når man er involvert med slike mennesker. Boken er forfatterens debutroman og den første boka om Mikael Brenne.

  Fare for gjentakelse

  119,-
  14 år gamle Maja blir funnet drept, og advokaten Mikael Brenne oppnevnes som forsvarer for anklagede, Alvin Mo. Alt tyder på at Alvin Mo har voldtatt, mishandlet og drept Maja, og Mikael vet at dette er en rettssak han ikke kan vinne. Men da den er over, sitter Mikael igjen med mange ubesvarte spørsmål. Han vil vite sannheten, og starter sine egne undersøkelser, noe han skal komme til å angre på. Dette er den andre boka om Mikael Brenne.

  Du blir den neste

  109,-

  Thrillere