Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Spenning

  Sorter etter
  Titler per side

  Skyggene i Sal 31

  120,-
  Emyl, en forlagsredaktør, får sin tilværelse forandret til et mareritt som følge av et foruroligende manuskript, sporløse forsvinninger og uforklarlige hendelser. Det blir stadig vanskeligere for ham å skille mellom fiksjon og virkelighet.

  Mississippi

  99,-
  Boka har spenningsromanens form og er en odysse gjennom Amerika. Leonard Holm drar til USA for å finne barndomsvennen, kriminologen Wilhelm Beck, som er sporløst forsvunnet. Alle unntatt Leonard tror han er død.

  Apple tree yard

  119,-

  Legen som visste for mye

  119,-
  Den unge assistentlegen Mads Helmer faller i unåde på den kirurgiske avdelingen der han jobber etter at en ti år gammel jente dør på operasjonsbordet. Han får seg ny jobb på øya Hitra, men når Gammeldoktoren på stedet dør i en bilulykke strømmer utfordringene på.

  Englandsfarere

  119,-
  Dette er beretningen om Ålesundsgjengen, en gruppe hjemmefrontfolk som prøvde å flykte til England. Hovedpersonen Harald Silju ligger i dekning i Oslo. Leseren følger ham og de andre på veien vestover mot friheten, men reisen ender i katastrofe da tyskerne slår til mot skøyta som skal bringe dem i sikkerhet. Og leseren får følge dem gjennom fangenskapet, frem til den morgenen de blir hentet i dødscellene på Grini. Evensmo var selv englandsfarer, men unngikk mirakuløst nok resten av gjengens skjebne. Boka var forfatterens debutroman.

  Skorpionens brodd

  79,-

  Uanstendige betraktninger

  99,-
  To unge par drar ut til ei øde øy for å feire sankthans, men noe går galt. De krangler og ender opp i et hvitt hus. Noen håndverkere mister båten sin, og murermester Jens Rune, som følger etter ungdommene i skogen, møter i stedet to mystiske damer som forfører ham.

  Sunket

  149,-

  Skjult

  149,-

  Savnet

  149,-

  Sabotert

  149,-

  Straffet

  149,-

  Elven

  129,-

  Seks dager i april

  159,-

  Operasjon Tungtvann

  149,-

  Ond sirkel

  119,-
  Dette er den andre boka om Hector Cross.

  House of cards

  119,-

  Granatsjokk

  199,-

  To ekle fortellinger

  125,-
  Sirkelen: En hjemløs våkner i et skur ved motorveien og bryter seg inn i en hvit villa. Han møter hushjelpen, men blir allikevel ikke avslørt. Video: Gunhild Reiersen har fått et videokamera til 30-årsdagen. Hun drar på ferie til en øy sammen med vennene sine og begynner å filme. Men kameraet viser mer enn virkeligheten.

  Caligulas sirkus

  99,-

  Demonen fra stjernene

  99,-

  Kongeriket

  119,-

  Spenning