Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Politikrim

  Sorter etter
  Titler per side

  Sommerdøden

  119,-
  Sommeridyllen tar brått slutt for etterforsker Malin Fors da en 14 år gammel jente blir funnet naken og voldtatt i en park. Hun har selv en datter på samme alder, og kjenner at saken går mer inn på henne enn vanlig. Jenta husker ingenting, og de har få spor å gå etter. Så blir en annen jente meldt savnet, og like etterpå blir det gjort en grusom oppdagelse på en strand. Dette er den andre boken om etterforsker Malin Fors.

  Høstoffer

  119,-
  Den hensynsløse advokaten Jerry Petersson blir funnet drept i vollgraven til slottet som han nylig har kjøpt. Kriminaletterforsker Malin Fors mistenker slottets tidligere eiere, men for å løse saka blir han nødt til å finne ut hvem Jerry Petersson egentlig var bak pengene, de dyre dressene og kunsten. Dette den tredje boka om Malin Fors.

  Kald som døden

  99,-
  Dette er den andre boka om førstebetjent Armand Gamache ved Sûreté de Québec.

  Skyggedød

  99,-
  Dette er den femte og siste boken om Vik og Stubø.

  Agent 6

  119,-
  Dette er den tredje boka om Leo Demidov.

  Skjulte liv

  99,-
  Dette er den første boka om førstebetjent Gamache fra Sûreté du Québec.

  Fellen

  159,-
  Helsinki. Da Vesa Levolas kriminelle far henrettes, blir Vesa tvunget til å jobbe for morderne for å betjene farens narkogjeld. Politiførstebetjent Juha Viitasalo har endelig klart å hekte Reino Sundström, leder for byens narkotikaliga. Men Sundström kjenner til en hemmelighet fra Viitasalos fortid, og situasjonen tilspisser seg når hans kone og datter trekkes inn i saken. I Sundströms fravær ser småtyven Leif Turunen sitt snitt til å klatre på den kriminelle karrierestigen.

  Drømmefangeren

  159,-
  Unge Therese Geber fra Asker blir funnet drept i havnebassenget ved Aker Brygge. Politibetjent Cato Isaksen, etterforsker ved drapsavsnittet i Oslo og bosatt i Asker, får saken. En uhyggelig stemning brer seg i hans hjemkommune da enda en ung jente blir myrdet og en femåring forsvinner på mystisk vis. Mediene gjør sitt beste for å forsterke hendelsene. Hva slags morder leter man etter? Politiet vet ikke at han er iskald og beregnende, at han fletter sine ofres hår inn i drømmefangeren - og at han allerede har utpekt sitt neste offer. Dette er den andre boka om Cato Isaksen.

  Panserhjerte

  149,-
  To kvinner er funnet drept i Oslo, begge har druknet i sitt eget blod. Det mystiske er at stikksårene i ansiktene til de døde er blitt påført fra innsiden av munnen. Kaja Solness fra Voldsavsnittet blir sendt til Hong Kong for å oppspore en mann som er deres eneste spesialist på seriedrap, Harry Hole. Han har gjemt seg et sted i millionbyen, på flukt fra demonene fra forrige drapssak og kreditorer. Dette er den åttende romanen om Harry Hole.

  Alex

  159,-

  Offer uten ansikt

  159,-

  Mørkets ansikt

  149,-
  Etter å ha vært gjennom en opprivende skilsmisse tar byggmester Jørgen Haug med seg hunden til Valdres for å sette opp en hytte. Men bygdefolk og miljøvernere protesterer mot det nye byggefeltet, og Jørgen finner Campingvognen veltet og ramponert. Samtidig arbeider politiet med å oppklare et brutalt butikkran på Fagernes. Kan sakene ha en sammenheng?

  Hviskeren

  149,- 179,-

  Solefall

  129,-

  Bro, bro brille

  129,-

  Politi

  159,- 149,-
  Politi er den tiende boka om Harry Hole.

  Døden kjem med bussen

  120,- 149,-
  Dette er den andre boka om lensmannen Sylfest Seljestad og betjent Jørgen Vold fra Lom.

  Uten nåde

  229,-

  Rødstrupe

  149,-
  Dette er den tredje boka om Harry Hole.

  Frelseren

  149,-
  På en av Frelsesarmeens sommerleire voldtas ei 14 år gammel jente. Tolv år seinere, under en førjulskonsert på Egertorget i Oslo, henrettes en soldat i Frelsesarmeen av en person i folkemengden. Dagbladet har fotografert en mulig drapsmann, men identifikasjonsekspert Beate Lønn forvirres av at ansiktet forandrer seg fra bilde til bilde. Førstebetjent Harry Holes jakt på mannen foregår på hovedstadens nattside, blant mennesker som søker evig, eller bare øyeblikkets, frelse. Dette er den sjette romanen om Harry Hole.

  Sorgenfri

  149,-
  Dette er den fjerde boka om Harry Hole.

  Marekors

  149,-
  En kvinne blir funnet drept, og en av fingrene hennes er kuttet av. Harry Hole får vite at også Tom Waaler er satt på saken, og han nekter derfor først å bli involvert. Så blir en kvinne meldt savnet, og da en av hennes fingre dukker opp hos politiet, begynner man å ane at en seriemorder kan være på ferde. Enda en kvinne blir funnet drept, også hun med en finger kuttet av. Harry avdekker et mønster i drapene. Kanskje er det mulig å forutsi hvor og når neste drap skal skje. Dette er den femte boka om Harry Hole.

  Flaggermusmannen

  99,-
  Dette er den første boka om Harry Hole.

  Kakerlakkene

  99,- 149,-
  Dette er den andre boka om Harry Hole.

  Politikrim