Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Politikrim

  Sorter etter
  Titler per side

  Silkeridderen

  129,-
  En advokat myrdes. Noen dager senere drepes også hans kompanjong og eneste sønn, som forgjeves hadde søkt hjelp hos førstebetjent Kurt Wallander. Kurt føler seg utbrent og vil slutte som politimann. Imidlertid konfronteres han med økonomisk kriminalitet på høyeste plan og med mennesker som hensynsløst utnytter andres liv, og han føler seg tvunget til å endre sin beslutning. Dette er den fjerde romanen om Kurt Wallander.

  Villspor

  129,-
  Sommeren 1994 brenner en ung kvinne seg til døde og like etter slår en seriemorder til med en rekke stadig mer bestialske mord. Førstebetjent Kurt Wallander i Ystad forsøker å finne sammenhengen mellom en pensjonert justisminister, en fremgangsrik kunsthandler og en helt ordinær tyv. Dette er den femte romanen om Kurt Wallander.

  Pyramiden

  129,-
  Boka inneholder fem fortellinger om Kurt Wallander. Forfatteren går tilbake til 1969, da den 21 år gamle patruljerende politikonstabelen Kurt Wallander en forsommerdag finner naboen skutt. Tittelfortellinga der Wallander tjue år senere henter faren sin hjem fra en egyptisk politistasjon, avslutter samlinga. Til sammen utfyller fortellingene bildet av personen Kurt Wallander. Dette er den niende boka om Wallander.

  Danselærerens tilbakekomst

  149,-
  12. desember 1945. Et engelsk militærfly lander på en flyplass i Tyskland. Om bord er én eneste passasjer. Han bærer på en liten svart koffert, og bringes til fengsel. Neste dag henrettes ni mannlige og tre kvinnelige tyske krigsforbrytere ved hengning. I oktober 1999 blir den pensjonerte svenske politimannen Herbert Molin funnet drept utenfor sitt hjem på en øde skogstrekning i Härjedalen. Alt tyder på at han er blitt mishandlet til døde. På gulvet i Molins hus finnes tydelige blodspor som om noen har danset tango med offeret. I Borås leser en tidligere kollega, Stefan Lindman, om drapet på Molin. Snart begynner han å ane at en ond fortid har innhentet mannen som en gang søkte tilflukt i Härjedalen.

  Ett skritt etter

  149,-
  Tre ungdommer møtes for å feire sankthans. Iført historiske kostymer og parykker utfører de sine hemmelige rollespill i midtsommernatten. Men bak et tre venter en morder som gir festen en brå og makaber slutt. Da en mangeårig kollega av Kurt Wallander blir myrdet, og de finner et fotografi av noen utkledde ungdommer i dennes leilighet, aner han en sammenheng mellom de to sakene. Dette er den sjuende romanen om Kurt Wallander.

  X

  149,-

  Zack

  149,-

  De sørgende

  149,-
  Dette er den femte og siste boka om Gunnar Barbarotti.

  De ensomme

  149,-
  En dosent fra universitetet i Lund blir funnet død nedenfor et stup i skogen utenfor Kymlinge. Dette er samme sted som en student fra Uppsala ble funnet død for 35 år siden. Gunnar Barbarotti stilles overfor en ny form for alvor og tvinges til å revurdere mange ting i tilværelsen. Dette er den fjerde romanen om kriminalinspektør Gunnar Barbarotti.

  Leon

  249,-

  En løgn å tro på

  169,-
  Dette er den 17. romanen om Lynley og Havers.

  Bare en ond handling

  249,-

  Denne dødens kropp

  169,-
  Dette er den 16. romanen om Lynley og Havers.

  Dødssporet

  149,-
  Dette er den åttende boka om Louise Rick, men den femte på norsk.

  Engler i vann

  149,-
  Dette er den sjette boka om Malin Fors.

  Springflo

  149,-
  Dette er den første boken om Olivia Rönning og Tom Stilton.

  Ønsker deg død

  148,- 169,-

  Nei, nei gutt

  179,-

  DNA

  149,-

  Jenta under byen

  130,-

  Marco-effekten

  149,-
  Dette er den femte boka om Avdeling Q.

  Sommerdøden

  129,-
  Sommeridyllen tar brått slutt for etterforsker Malin Fors da en 14 år gammel jente blir funnet naken og voldtatt i en park. Hun har selv en datter på samme alder, og kjenner at saken går mer inn på henne enn vanlig. Jenta husker ingenting, og de har få spor å gå etter. Så blir en annen jente meldt savnet, og like etterpå blir det gjort en grusom oppdagelse på en strand. Dette er den andre boken om etterforsker Malin Fors.

  Høstoffer

  129,-
  Den hensynsløse advokaten Jerry Petersson blir funnet drept i vollgraven til slottet som han nylig har kjøpt. Kriminaletterforsker Malin Fors mistenker slottets tidligere eiere, men for å løse saka blir han nødt til å finne ut hvem Jerry Petersson egentlig var bak pengene, de dyre dressene og kunsten. Dette den tredje boka om Malin Fors.

  Kald som døden

  99,-
  Dette er den andre boka om førstebetjent Armand Gamache ved Sûreté de Québec.

  Politikrim