Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Politikrim

  Sorter etter
  Titler per side

  Rovdyret

  149,-
  Dette er den fjerde boka om Anton Brekke.

  Tysteren

  149,-
  Da Fredrikstads rikeste mann blir drept, kommer overbetjent Anton Brekke fra Kripos til byen for å lede etterforskninga. Sammen med politistudenten Magnus Torp begynner han å rulle opp flere historier som viser seg å ha sammenheng med drapet på en tyster som mafiaen i New York får utført på 1960-tallet. Dette er den første boka om Anton Brekke.

  Drømmetyderens død

  299,-

  Til jord skal du bli

  149,-

  Svart daggry

  149,-

  De glemte pikene

  149,-
  Dette er den sjuende boka om Louise Rick, men den fjerde på norsk.

  Gudmoren

  169,-

  Kobra

  149,-
  Dette er den fjerde boka om politietterforsker Benny Griessel

  Blodskrift

  139,-
  Fjellberghavns populære tannlege blir skutt ned og drept på vei til jobb. Noen timer senere blir lensmannsgården overtent, og en mann omkommer. Ole Vik finner snart ut at en mystisk brevskriver har sendt trusselbrev til både tannlegen og flere andre. Idet han tror han endelig har fått oversikt over situasjonen, tikker det inn en bombetrussel. En kasse dynamitt er plassert et sted i sentrum av Fjellberghavn, klar til å sprenges. Tidsfristen er klokken 15. Dette er fjerde bok om lensmann Ole Vik og staben hans.

  Snøhvit må dø

  149,-

  Fortielsen

  169,-

  Monster

  149,-

  Ridderkorset

  149,-
  Dette er den syvende boka om Ole Vik og staben hans ved Fjellberg lensmannskontor

  Skyggejakten

  139,-
  Mange er misunnelige på den formuen som skraphandler Ingolf Holgersen har bygd opp gjennom et langt liv. De vet imidlertid ikke at han har diagnosen schizofren-paranoid, og at han i perioder tror at han blir forfulgt av alt og alle. Når Holgersen ringer sønnen Cato og forteller at en person har skutt etter ham, tror Cato at faren er syk igjen. Da det skjer en grusom katastrofe, går lensmann Ole Vik grundig til verks. Han finner ingen spor etter den mystiske angriperen, men så dukker det et uvanlig spor opp. Dette er den første romanen om Ole Vik.

  Dødssymfoni

  139,-
  Per Hoff, eieren av det lokale gatekjøkkenet i Fjellberghavn, kommer seint hjem etter endt arbeidsdag og finner husdyrene sine drept på en brutal måte. På samme tid kommer Roar Jørgensen og kona Britt, tilbake til hytta si og finner denne ramponert. Natten er enda ikke over da orkesterdirigenten får ubudne gjester. Dette er tredje bok om lensmann Ole Vik og staben hans.

  Karma

  149,-
  En mann forsøker å ta livet av seg på Korsneset i Bergen, men en turgåer griper inn. Da politiet ankommer, er mannen død og turgåeren sporløst forsvunnet. It-medarbeider Sebastian Maddox blir funnet død i en bakgård. Det avdekkes uregelmessigheter i etterforskningen, og lensmann Ole Vik blir bedt om å gjennomgå saken på nytt. Etter hvert trer konturene av en kynisk bakmann frem - en mann som hensynsløst dreper enhver som står i veien for ham. Mannen kaller seg Karma, og Ole Vik har bare noen få timer til å finne ut hvem han er. Dette er den femte frittstående boken om lensmann Ole Vik.

  Stemmen

  149,-
  Dette er den sjette boka om Ole Vik og staben hans ved Fjellberg lensmannskontor.

  Kameleonene

  139,-
  Ole Vik ser fram til å dra på ferie med kjæresten, men så blir de vitner til et bankran og Hilde blir tatt som gissel. Flere ran finner sted og to mennesker dør. Ole har fullt opp og samtidig merker han at han blir motarbeidet i sin egen etat. Dette er andre bok om lensmann Ole Vik og staben i Fjellberghavn.

  I skuddlinjen

  109,-

  Attentatet

  169,-

  Leona

  149,-

  Den tredje stemmen

  149,-
  Dette er den andre boken om Olivia Rönning og Tom Stilton.

  Syv dager

  149,-
  Dette er den tredje boka om politietterforsker Benny Griessel

  Når isen brister

  149,-

  Politikrim