Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Politikrim

  Sorter etter
  Titler per side

  Den balsamerte ulven

  149,-
  Fredric Drum er på fisketur med blant andre onkel og KRIPOS-etterforsker Skarphedin Olsen når sistnevnte får fluestangen skutt i filler. En amputert kvinnearm og et sauehjerte blir funnet på et steinbord. Dette er den sjuende romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  Livstegn

  79,-

  En siste sjanse

  79,-

  Harde slag

  79,-

  Ringer i vann

  149,-
  Den tidligere tennisstjernen Suzze og mannen hennes, Lex, får en anonym henvendelse på Facebook som setter spørsmålstegn ved farskapet til Suzzes ufødte barn. Lex forsvinner og Suzze ber privatdetektiv Myron Bolitar finne ektemannen. Dette er den tiende boka med Myron Bolitar.

  På grunn av et løfte

  149,-

  Dypt savnet

  149,-
  Myron Bolitar prøver å legge fortiden bak seg, og har ikke hørt fra Terese Collins på mange år. Så får han en telefon fra henne, hvor hun med skjelvende stemme ber han komme til Paris. Når hennes eksmann blir funnet drept, er hun den første politiet mistenker. Dette er den niende boka med Myron Bolitar.

  Knusende stillhet

  149,-

  På en brennende bro

  149,-
  Dette er den åttende boka om Tony Hill og Carol Jordan.

  Hevnen

  149,-
  Seriemorderen Jacko Vance har sittet i fengsel i over ti år da han klarer å rømme. Tony Hill og Carol Jordan skal få unngjelde for årene han har sittet inne. De vet at de kan frykte det aller verste. Dette er den syvende boka om Tony Hill og Carol Jordan.

  Sporvekslingsmordet

  169,-

  Haimennesket

  169,-

  Maurtuemordene

  169,-

  De fem fyrstikkene

  149,-
  Dette er den fjerde boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

  Kameleonmenneskene

  149,-
  Dette er den femte boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

  Pistolen på plenen

  19,-
  I denne novellen løser førstebetjent Kolbjørn K2 Kristiansen ei mordsak på mindre enn et døgn.

  Satellittmenneskene

  149,-
  Mangemillionæren og motstandsmannen Magdalon Schjelderup faller om og dør under søndagsmiddagen med sine ti nærmeste tilstede, han er blitt forgiftet av en av de som satt rundt bordet. Førstebetjent Kolbjørn "K2" Kristiansen oppdager at det finnes mange hemmeligheter i Schjeldrups fortid, spesielt et mystisk mord ved krigens slutt. Dette er den andre boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

  Katalysatormordet

  149,-
  Ei kvinne blir funnet skutt i et trikkespor i Oslo. K2 skjønner at drapet har forbindelse med en hyttetur som fant sted to år tidligere. Falko Reinhardt forsvant fra ei hytte i Valdres, og kvinnen som nå er drept var Falkos kjæreste. Dette er den tredje boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

  Menneskefluene

  149,-
  Oslo, 1968. Den tidligere statsråden og motstandshelten Harald Olesen blir funnet skutt ned og drept i sin egen leilighet. Førstebetjenten Kolbjørn K2 Kristiansen forstår raskt at morderen må ha vært en de andre beboerne i oppgangen. Det viser seg at alle av oppgangens beboere preges av dystre hendelser i fortiden, og stadig flere spor peker tilbake mot okkupasjonsårene under 2. verdenskrig. Dette er den første boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

  Oppgjør

  109,-

  Skjult agenda

  149,-

  Hvis helvete var av is

  149,-

  Budbringeren

  279,-

  Guden

  169,-

  Politikrim