Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Politikrim

  Sorter etter
  Titler per side

  Dødens codex

  119,- 149,-
  Fredric Drum befinner seg i Italia, hvor han skal tyde en gammel, gresk tekst. Så blir et mord blir begått, tilsynelatende uten grunn, og Fredrik Drum vikles inn i en mordgåte med ingrediensene mystikk, gresk filosofi og mørk middelalder. Dette er den tredje romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  Jegerdukken

  119,- 149,-
  Et sensasjonelt arkeologisk funn er gjort i Nord-Østerdal: To såkalte moselik er gravd frem, samt gjenstander med merkelige inskripsjoner. Så dukker en gammel jegeramulett opp, i form av en dukke. Dette er den andre romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  Rødsonen

  119,- 149,-
  En norsk representant for Regnskogfondet blir funnet hodeløs i Tanjung, en by på Ny-Guinea. Ikke lenge etter dukker kroppen til den norske etterforskeren som blir sendt ned for å oppklare mordet, opp. Skarphedin Olsen overtaler Fredric Drum til å bli med til Tanjung. I Tanjung driver lyssky forretningsmenn ulovlig eksport av fredet tømmer, og regnskogaktivistene har skaffet seg mange fiender. Dette er den tiende og siste boken om hobbydetektiven Fredric Drum.

  Den balsamerte ulven

  119,- 149,-
  Fredric Drum er på fisketur med blant andre onkel og KRIPOS-etterforsker Skarphedin Olsen når sistnevnte får fluestangen skutt i filler. En amputert kvinnearm og et sauehjerte blir funnet på et steinbord. Dette er den sjuende romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  En siste sjanse

  69,- 79,-

  Harde slag

  69,- 79,-

  Livstegn

  69,-

  På grunn av et løfte

  119,- 149,-

  Ringer i vann

  119,- 149,-
  Den tidligere tennisstjernen Suzze og mannen hennes, Lex, får en anonym henvendelse på Facebook som setter spørsmålstegn ved farskapet til Suzzes ufødte barn. Lex forsvinner og Suzze ber privatdetektiv Myron Bolitar finne ektemannen. Dette er den tiende boka med Myron Bolitar.

  Dypt savnet

  119,- 149,-
  Myron Bolitar prøver å legge fortiden bak seg, og har ikke hørt fra Terese Collins på mange år. Så får han en telefon fra henne, hvor hun med skjelvende stemme ber han komme til Paris. Når hennes eksmann blir funnet drept, er hun den første politiet mistenker. Dette er den niende boka med Myron Bolitar.

  Knusende stillhet

  119,- 149,-

  På en brennende bro

  119,-
  Dette er den åttende boka om Tony Hill og Carol Jordan.

  Hevnen

  119,-
  Seriemorderen Jacko Vance har sittet i fengsel i over ti år da han klarer å rømme. Tony Hill og Carol Jordan skal få unngjelde for årene han har sittet inne. De vet at de kan frykte det aller verste. Dette er den syvende boka om Tony Hill og Carol Jordan.

  Sporvekslingsmordet

  139,- 169,-

  Haimennesket

  139,- 169,-

  Maurtuemordene

  139,- 169,-

  Kameleonmenneskene

  119,- 149,-
  Dette er den femte boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

  De fem fyrstikkene

  119,- 149,-
  Dette er den fjerde boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

  Katalysatormordet

  119,- 149,-
  Ei kvinne blir funnet skutt i et trikkespor i Oslo. K2 skjønner at drapet har forbindelse med en hyttetur som fant sted to år tidligere. Falko Reinhardt forsvant fra ei hytte i Valdres, og kvinnen som nå er drept var Falkos kjæreste. Dette er den tredje boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

  Satellittmenneskene

  119,- 149,-
  Mangemillionæren og motstandsmannen Magdalon Schjelderup faller om og dør under søndagsmiddagen med sine ti nærmeste tilstede, han er blitt forgiftet av en av de som satt rundt bordet. Førstebetjent Kolbjørn "K2" Kristiansen oppdager at det finnes mange hemmeligheter i Schjeldrups fortid, spesielt et mystisk mord ved krigens slutt. Dette er den andre boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

  Pistolen på plenen

  19,-
  I denne novellen løser førstebetjent Kolbjørn K2 Kristiansen ei mordsak på mindre enn et døgn.

  Menneskefluene

  119,- 149,-
  Oslo, 1968. Den tidligere statsråden og motstandshelten Harald Olesen blir funnet skutt ned og drept i sin egen leilighet. Førstebetjenten Kolbjørn K2 Kristiansen forstår raskt at morderen må ha vært en de andre beboerne i oppgangen. Det viser seg at alle av oppgangens beboere preges av dystre hendelser i fortiden, og stadig flere spor peker tilbake mot okkupasjonsårene under 2. verdenskrig. Dette er den første boka om Førstebetjent K2 og Patricia.

  Oppgjør

  89,-

  Skjult agenda

  119,-

  Politikrim