Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Politikrim

  Sorter etter
  Titler per side

  En verden av fremmede

  199,-
  Detter er den tredje boka med Katya og Nayir.

  I sannhetens navn

  149,- 179,-

  Hemmeligheten

  99,-

  Festningen

  99,-

  Ulven

  99,-

  Kaninjegeren

  159,-

  Stalker

  139,-
  Dette er den femte boken om Joona Linna.

  Sandmannen

  139,-
  Dette er den fjerde boka om Joona Linna.

  Hypnotisøren

  119,-
  Dette er den første boken om Jonna Linna.

  Ildvitnet

  119,-
  Det skjer et mord på Birgittagården, et hjem for tenåringsjenter i trøbbel. Etterforsker Joona Linna skjønner raskt at det er en utfordrende kriminalsak, og sporene fører til Vicky, en stille jente som forsvant fra Birgittagården samme natt som mordet. Når han undersøker bakgrunnen hennes får han seg en overraskelse, og samtidig får politiet en telefon fra det spiritistiske mediet Flora Hansen. Dette er den tredje boka om Joona Linna.

  Berlin noir trilogien

  169,-

  Maskespill

  240,- 299,-

  Dø av skam

  109,- 130,-

  Busemannen

  149,-

  Udyret

  109,-

  Farlig farvann

  89,- 109,-

  Vargsundet

  139,-

  Pergamentet

  119,- 149,-
  Dette er den første boka der Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen har hovedrollen.

  Det niende prinsipp

  119,- 149,-
  Fredric Drum er i Egypt. Tilsynelatende tilfeldig vikles han inn i et mysterium som nær driver ham til vanvidd. Det blir et drama på liv og død, med antikk historie, Kheopspyramiden, mumier, uforklarlige mord, mystikk og eksotisk viten som ingredienser. Dette er den fjerde romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  Alle orkaners mor

  119,- 149,-
  Fredric Drum drar på ferie til Mexico. Der blir han ringt opp av sin onkel, KRIPOS-etterforskeren Skarphedin Olsen. Han forteller at en av hans arkeologivenner er forsvunnet i Mexico. Skarphedin kobler Drum til de lokale politistyrkene, og mens Drum leter etter den bortkomne vennen trekkes han inn i jakten på en lokal massemorder, i en politisk valgkamp samt i en utforskning av Maya-kulturens gamle skrifter. Dette er den niende romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  Liljer fra Jerusalem

  119,- 149,-
  Oslo-politiet blir tilkalt for å bryte opp leiligheten til en eldre mann som ingen har sett på flere uker. Plutselig står de og kriminaletterforsker Skarphedin Olsen midt opp i en sak som i tillegg til å romme en forsvunnet mann også inneholder en bilbombe og noen kryptiske bøker om alkymi. Skarphedin Olsen søker hjelp hos sin nevø, gourmetkokken Fredric Drum. Dette er den åttende boka om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  Kiste nummer fem

  119,- 149,-
  I et halv år etter det brutale drapet på sin kone og datter har KRIPOS-etterforsker Skarphedin Olsen trodd at han var sin bestefar Fredric Drum. Nå er han "kurert". Når et hodeløst lik dukker opp i et hundehus på Oslos vestkant, viser det seg raskt at spesialetterforskeren får bruk for alle sine ressurser som erklært frisk mann. For snart dukker et nytt lik uten hode opp, men det gjør også Fredric Drum. Etniske konflikter, blodtørstige dobermann-pinchere, nynazister og en gammel indianerkultur er sentrale elementer i denne romanen. Dette er den sjette romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  Cassandras finger

  119,- 149,-
  Fredric Drum befinner seg denne gangen i Oslo, og står overfor et mysterium som ikke ser ut til å la seg løse. En antikk statue blir på en eller annen måte flyttet fra Nasjonalgalleriet til en husmannsplass i Lommedalen. En rekke uforklarlige hendelser følger. Under forsøket på å oppklare mordet på en venn, blir Drum virvlet inn i dramaet. Dette er den femte romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  Dødens codex

  119,- 149,-
  Fredric Drum befinner seg i Italia, hvor han skal tyde en gammel, gresk tekst. Så blir et mord blir begått, tilsynelatende uten grunn, og Fredrik Drum vikles inn i en mordgåte med ingrediensene mystikk, gresk filosofi og mørk middelalder. Dette er den tredje romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  Politikrim