Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Politikrim

  Sorter etter
  Titler per side

  Utrygg havn

  219,- 269,-

  Flukt

  219,- 269,-
  Da Frank Mackey var 19 år, planla han å rømme fra Dublin til England sammen med kjæresten Rosie. Hun dukket aldri opp, og han trodde hun hadde reist alene. 20 år senere jobber Frank som politimann i Dublin, og da søsteren ringer og forteller at Rosies koffert er funnet i nabohuset, må Frank foreta en reise i sin egen fortid.

  Inntrengeren

  149,- 179,-

  Den gjenfødte morderen

  119,-

  To soldater

  119,-
  Dette er den sjette romanen om Ewert Grens.

  Tre sekunder

  79,-
  En mann jobber både på oppdrag for politiet og den polske mafiaen for å infiltrere Sveriges farligste fengsel. Saken setter alle involverte, fra alle samfunnslag, på en hard prøve. Dette er den femte romanen om førstebetjent Ewert Grens.

  Magellans kors

  45,-
  Den tidligere norske politimannen Stein Inge Olsen, alias Stingo, har fått vite at noen har planer om å myrde Filippinenes president. Både politi og politikere er korrupte, så Stingo er den eneste som kan redde landet fra å bli et nytt diktatur. Boken bygger på virkelige hendelser. Dette er den første boka om ekspolitimannen Stein Inge "Stingo" Olsen

  Paganinikontrakten

  119,-
  Politimannen Joona Linna må forsøke å finne forbindelsen mellom to uforklarlige dødsfall. Et fotografi er bindeleddet mellom de to sakene, og sammen med Sara Bauer retter Joona oppmerksomheten mot en yrkesmorder. Sentralt står kynisk kriminalitet i kjølvannet av internasjonal våpeneksport. Dette er den andre boken om Joona Linna.

  Heksen

  119,- 149,-

  Storm i Havana

  240,- 299,-
  Dette er den andre romanene om politietterforsker Mario Conde.

  Vinter i Havana

  240,- 299,-
  Dette er den første romanen om politietterforsker Mario Conde.

  Utfor kanten

  119,-

  Siste skanse

  99,-
  Etter å ha jobbet i tre år som privatdetektiv returnerer Harry Bosch til Los Angeles-politiet. Han og hans tidligere partner, Kizmin Rider, blir plassert i avdelinga for uoppklarte saker. Nesten umiddelbart begynner de å jobbe med ei sak som viser seg å være både politisk brennbar og farlig. Ei DNA-prøve viser seg å knytte en kjent rasist til drapet av ei farget 16 år gammel jente i 1988. Dette er den 11. romanen om Harry Bosch.

  Oppgjørets tid

  119,-

  Kistemakeren

  129,-

  Hevneren

  129,-

  Malstrømmen

  129,-
  Ei porselensdukke flyter i land 30 mil nord for Bodø, og ekteparet som finner den syns den varsler om ufred. Lensmannsbetjent Niklas Hultin har nylig flyttet nordover, og han syns dette er barnemat etter jobben i Oslo. Da ei kvinne blir funnet bevisstløs i strandkanten, kledd i en kjole som ligner dukkas, sprer uhyggen seg.

  Djevelanger

  129,-
  Dette er den tredje boka om politibetjent Rino Carlsen.

  Stormen

  129,-
  Dette er den andre boka med politibetjent Rino Carlsen

  Monopol

  119,-

  Bombemakeren og kvinnen hans

  149,- 169,-

  Den sanne historien om Pinocchios nese

  129,-
  Dette er den tredje romanen om Evert Bäckström.

  Den som dreper dragen

  119,-
  Dette er den andre romanen med Evert Bäckström.

  Politikrim