Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Kunst og Kultur

  Sorter etter
  Titler per side

  Who I am

  119,-

  Balladen om Vidar Busk

  139,-

  Hvordan snakke om bøker du ikke har lest?

  159,-
  Boken handler om hvordan du kan delta i samtaler om bøker du ikke har lest, og er skrevet som en humoristisk og kunnskapsrik tilnærming til litteratur. Boken er delt inn i tre hoveddeler som tar for seg ulike former for ikke-lesing av en bok, talesituasjoner og om hvordan man skal oppføre seg for ikke å havne i forlegenhet.

  Just kids

  120,- 149,-

  Dobbeltliv

  199,-

  Th Kittelsen

  159,-

  Alt for Egil

  119,- 149,-

  Johnny Cash

  159,-

  Veien til Mozart

  149,-

  Fuck you eller penga tilbake!

  119,-
  Dette er historien om bandet Yoga fire, hip-hop'erne fra Klovner i Kamp som satset alt på å bli rockestjerner - fra den spede starten i et svett øvingslokale, via katastrofale spillejobber og videoinnspilling, til konsert på Roskilde-festivalen.

  Døde fedre

  119,-
  Boken gir et portrett av femten forfattere, filmskapere og musikere. Forfatteren har blant annet snakket med dem om å holde ut, om å leve videre, om smak og behag, om små irritasjonsmomenter, og om døden. Samtalene er både alvorlige og humoristiske, og omhandler blant annet Jon Fosses høydeskrekk, Murakamis smerteterskel og Per Pettersons slitne sko.

  30.06.12-28.07.12

  23,-
  Her kan du lese Susanne Sundførs dagboknotater fra hennes turnéliv i juli 2012. Tekstene gir et innblikk i både artisten og mennesket Susanne Sundfør.

  Historien om Edvard Munch

  79,-
  En bok om Edvard Munch; om kampen mot en uforstående samtid, om styrke og sårbarhet, om kvinnene i hans liv. Basert på Munchs egne nedtegnelser, førstehåndskilder og brev eller skrifter fra Munchs venner.

  Der hvor vi er lykkelige

  79,-
  Essayene i samlingen dreier seg om kunst. De dreier seg om andre kunstneres verker, så vel billedkunstnere, komponister som forfattere. Men de dreier seg også om den kunstneriske skaperakten og om menneskets møte med kunstverkene.

  Knausgård-koden

  99,-
  Forfatteren har gått gjennom Karl Ove Knausgårds romaner Min kamp 1-4, og alle anmeldelser og omtaler som er kommet i forbindelse med utgivelsen av disse. Han oppsummerer debatten rundt og kritikken av Knausgårds utgivelser.

  Leonard Cohen

  150,-
  Boken omhandler Leonard Cohens liv og diktning fra barndommen til i dag. Forfatteren har fått adgang til Cohens private arkiv og upubliserte brev og notatbøker og har hentet stoff fra intervjuer med han selv. Har bibliografi og diskografi.

  Edvard Munch

  79,-
  Boka gir et innblikk i Edvard Munchs liv og virke, fra barndom og oppvekst til tiden som ung kunstner i Kristiania, forskjellige opphold i utlandet, gjennombruddet som kunstner og fram til hans død i 1944.

  De døde

  199,-

  Prosjekt S

  240,- 299,-

  Kunst og Kultur