Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Kunst og Kultur

  Sorter etter
  Titler per side

  Johnny Cash

  149,-

  Veien til Mozart

  119,-

  Fuck you eller penga tilbake!

  149,-
  Dette er historien om bandet Yoga fire, hip-hop'erne fra Klovner i Kamp som satset alt på å bli rockestjerner - fra den spede starten i et svett øvingslokale, via katastrofale spillejobber og videoinnspilling, til konsert på Roskilde-festivalen.

  Døde fedre

  149,-
  Boken gir et portrett av femten forfattere, filmskapere og musikere. Forfatteren har blant annet snakket med dem om å holde ut, om å leve videre, om smak og behag, om små irritasjonsmomenter, og om døden. Samtalene er både alvorlige og humoristiske, og omhandler blant annet Jon Fosses høydeskrekk, Murakamis smerteterskel og Per Pettersons slitne sko.

  30.06.12-28.07.12

  29,-
  Her kan du lese Susanne Sundførs dagboknotater fra hennes turnéliv i juli 2012. Tekstene gir et innblikk i både artisten og mennesket Susanne Sundfør.

  Historien om Edvard Munch

  99,-
  En bok om Edvard Munch; om kampen mot en uforstående samtid, om styrke og sårbarhet, om kvinnene i hans liv. Basert på Munchs egne nedtegnelser, førstehåndskilder og brev eller skrifter fra Munchs venner.

  Der hvor vi er lykkelige

  99,-
  Essayene i samlingen dreier seg om kunst. De dreier seg om andre kunstneres verker, så vel billedkunstnere, komponister som forfattere. Men de dreier seg også om den kunstneriske skaperakten og om menneskets møte med kunstverkene.

  Knausgård-koden

  99,-
  Forfatteren har gått gjennom Karl Ove Knausgårds romaner Min kamp 1-4, og alle anmeldelser og omtaler som er kommet i forbindelse med utgivelsen av disse. Han oppsummerer debatten rundt og kritikken av Knausgårds utgivelser.

  Leonard Cohen

  150,-
  Boken omhandler Leonard Cohens liv og diktning fra barndommen til i dag. Forfatteren har fått adgang til Cohens private arkiv og upubliserte brev og notatbøker og har hentet stoff fra intervjuer med han selv. Har bibliografi og diskografi.

  Edvard Munch

  99,-
  Boka gir et innblikk i Edvard Munchs liv og virke, fra barndom og oppvekst til tiden som ung kunstner i Kristiania, forskjellige opphold i utlandet, gjennombruddet som kunstner og fram til hans død i 1944.

  De døde

  199,-

  Prosjekt S

  299,-

  Den store sangen

  349,-

  Tidens larm

  269,-

  M train

  149,-

  Å bli en annen

  329,-

  Odin

  199,-

  Kunstrock

  349,-

  Furet værbitt

  129,-
  Heftet inneholder tekster med noter og besifring til de 11 sangene som fins på albumet Furet værbitt.

  Kunst og Kultur