Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Kunst og Kultur

  Sorter etter
  Titler per side

  Nye hiphop-hoder

  244,- 279,-

  Tro for en tid som denne

  174,- 199,-

  Fryktløse nordmenn

  250,-

  Mikael Persbrandt

  262,- 299,-

  Kongen av gutterommet

  174,- 199,-

  På sviktende grunn

  227,- 259,-

  Å forstå dyr

  157,- 279,-

  Bruce Springsteen

  250,-
  Boka forteller historien om Bruce Springsteen, fra oppveksten i New Jersey til statusen som en av de største stjernene innenfor pop og rock i dag. Har diskografi.

  Paul McCartney

  123,-

  David Bowie

  188,-

  Paul McCartney

  299,-

  Mick Jagger

  149,-

  Som forandret verden

  115,-

  Kor og helse

  109,-

  Hva er arkitektur

  149,-

  Lyd og teater

  179,-
  Boken formidler grunnleggende tenkning og erfaringer i forbindelse med lyd i sceniske uttrykk. Lyd og teater blir behandlet i et bredt perspektiv, og temaer som musikkbruk, kontentum og lyddesign blir tatt opp. Forfatteren viser også hvor viktig lyd er i det totale scenebildet. Boken egner seg spesielt for studenter i drama på grunnfags- eller mellomfagsnivå og for elever på dramalinjer i den videregående skole. Har litteraturliste.

  Musikk og bevegelse

  239,-
  Denne boken gir en presentasjon av hvordan vi kan forstå musikkrelaterte bevegelser. Forfatteren viser hvordan man kan studere slike bevegelser med utgangspunkt i et tverrfaglig teorigrunnlag. Eksempler er tatt fra studier av musikere, dansere og folk som beveger seg til musikk.

  Anvendt musikkestetikk

  149,-
  Boken redegjør for forutsetningene som skal til for at det skal kunne etableres en musikkestetisk refleksjon. Boken gir bl.a. en innføring i lytteprosessen og argumenterer for at det er umulig å avgrense grunnlaget for musikkestetisk refleksjon til kun å omfatte musikken. Musikk er en sosial konstruksjon mellom komponist, utøver og lytter. Har litteraturliste.

  Fra Debussys fødsel til Schönbergs død

  289,-
  Boka handler om fremveksten av nye komposisjonsteknikker, fra senromantikken til etterkrigstidens modernisme. Den analyserer ulike komponisters verker ut i fra et stilhistorisk perspektiv, og tar for seg musikalsk stilhistorie ut i fra kulturelle, estetiske og sosiale faktorer. Beregnet på musikkstudenter ved universiteter og høgskoler.

  Video i praksis

  300,-

  Little Steven

  149,-

  Korledelse

  190,-

  Kunst og Kultur