Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Krim og Spenning

  Sorter etter
  Titler per side

  Nøklene

  15,-
  I løpet av 2 måneder finner politiet liket av 3 unge menn. Alle spor peker mot mobbeofferet Roger, men har politiet tatt riktig mann?

  Sommeren da alt hendte

  169,-
  Faren til hovedpersonen blir drept i Tønsberg i 1964. I 1980 blir ei jente han kjenner drept i Oslo. Er det en sammenheng mellom dette mordet og det som skjedde med faren?

  Hodet ved døra

  149,-
  Tanadalen, 1970. En ung forfatter er i Finnmark for å skrive ei bok om samer. Utenfor døra til rommet han leier oppdager han et menneskehode. På vei ut av en bokhandel i Oslo tyve år seinere innhenter fortida ham.

  Ett skritt fra døden

  149,-
  På flyet mellom Johannesburg og Namibia havner den norske presten Pernille Linde ved siden av Wilhelm Kandoloma. Før de forlater flyet, stikker han en diskett i hånden hennes. Noen minutter senere står de ved siden av hverandre i ankomsthallen. En mann styrter fram og skyter Kandoloma. Hva skal Linde gjøre med disketten og hvem sto bak skuddene? Dette er den fjerde boka om Pernille og Roger.

  Ulvefellen

  149,-

  Den blinde guden

  149,-
  Dette er den andre boka om Kripos-etterforskeren Edvard Matre.

  Djevelens barn

  149,-

  Den siste historien

  19,-
  Den aldrende forfatteren er gift for fjerde gang. Han er mye eldre en kona si, og han er sikker på at hun kommer til å forlate han. Derfor legger han en plan for hvordan hans siste historie skal forløpe.

  Av jord er du kommet

  149,-
  En gammel mann blir henrettet i en skogsbygd på Østlandet. KRIPOS-etterforsker Edvard Matre er satt på saken, men finner ingen spor. I Oslo åpnes etter mye press, en massegrav med pasienter fra Gaustad sykehus, og i Bergen blir en ung kvinne funnet drept og en annen ligger i koma. Edvard Matre blir sendt til Bergen for å finne en mulig seriemorder. I Bergen får han beskjed om at en av de som ble funnet i massegraven ved Gaustad er hans egen mor, som han trodde lå begravd på en kirkegård i Bergen. Edvard vet ikke lenger hvem han er, men etter hvert som etterforskningen skrier frem, får han vite mer enn han setter pris på. Dette er den første boka om Edvard Matre.

  Dødens sirkel

  149,-
  For å slippe å tenke på sine egne problemer påtar Mikael Brenne seg å hjelpe en mann som ble dømt for dobbeltdrap på to jenter på øysamfunnet Vestøy for tjuefem år siden. Det er imidlertid ikke alle som liker at Mikael graver i gamle hemmeligheter. Dette er den femte boken om advokaten Mikael Brenne.

  Skjellig grunn til mistanke

  149,-
  Forsvarsadvokaten Mikael Brenne mottar en telefonbeskjed fra en død mann. Mannen blir funnet skutt, politiet tror det er selvmord. Men så opplever advokatkontoret flere ubehageligheter og blodige dødsfall. Dette er den tredje romanen om advokaten Mikael Brenne.

  Rottejegeren

  149,-
  En psykotisk ung pike tenner på et hus. Politiet tror hun også har tatt livet av sin egen bestefar. Sporene peker bakover, mot krigens dager. Jakten på svar fører advokat Mikael Brenne langt inne i den snøkledde, norske fjellheimen. Dette er den fjerde boka om Mikael Brenne.

  Rimelig tvil

  149,-
  Mikael Brenne driver et eget advokatbyrå. Da to serbere med dyre dresser og dulgte hensikter dukker opp, ser han muligheten til å redde firmaet økonomisk. Han påtar seg derfor rollen som deres forretningsadvokat. I tillegg blir det hans oppgave å forsvare deres gode kontakt Eva, som sitter i fengsel mistenkt for langing av narkotika. Det han ikke har forutsett, er at hans nye klienter finner det helt naturlig å ty til voldelige midler for å oppnå sine mål, enten ved å la personer "forsvinne" eller skjære tommelfingrene av dem. Selv om han bare ordner det finansielle, går det etter hvert opp for han at han likevel er delaktig. Dårlig samvittighet får han til å bestemme seg for å bryte samarbeidet. Men han har ikke tenkt på at ingen bryter samarbeidet når man er involvert med slike mennesker. Boken er forfatterens debutroman og den første boka om Mikael Brenne.

  Fare for gjentakelse

  149,-
  14 år gamle Maja blir funnet drept, og advokaten Mikael Brenne oppnevnes som forsvarer for anklagede, Alvin Mo. Alt tyder på at Alvin Mo har voldtatt, mishandlet og drept Maja, og Mikael vet at dette er en rettssak han ikke kan vinne. Men da den er over, sitter Mikael igjen med mange ubesvarte spørsmål. Han vil vite sannheten, og starter sine egne undersøkelser, noe han skal komme til å angre på. Dette er den andre boka om Mikael Brenne.

  Du blir den neste

  130,-

  Boks 21

  130,-

  Hanegal

  149,-

  God natt, elskede

  149,-
  Terje Lyngmo jobber som pianostemmer, men drømmer om å bli filmskaper. Når han ser et dvd-kamera i en bil, stjeler han det, men det viser seg at kameraet inneholder et opptak av et ekte drap. Lyngmo bestemmer seg for å ikke anmelde saken til politiet. I stedet for opphøyer han seg selv til dommer, og krever at drapsmannen skal betale ham en bot på flere millioner kroner.

  Honningkrukken

  149,-
  Handlingen i denne romanen er lagt til St. Emilion. Fredric Drum som befinner seg i distriktet for å kjøpe opp vin til sin lille restaurant i Norge, vikles uforvarende inn i et forsvinningsmysterium. I løpet av et par måneder er syv mennesker i alderen blitt borte. Antagelig er de drept. Og mye tyder på at Fredric skal bli det åttende offer. Politiet står maktesløse, de tror en sinnsyk massemorder kan være på ferde. Dette er den første boka om Fredric Drum og Skarphedin Olsen.

  Frikjent

  149,-

  De fems tegn

  179,-