Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Hobby og fritid

  Sorter etter
  Titler per side

  F-35 Lightning II

  99,-

  Humor i fleng

  129,-

  Hyttequiz

  129,-

  Q

  49,-
  Boken inneholder 2500 spørsmål og svar hentet fra Den aller største quizboken (Schibsted, 2009). Du finner blant annet spørsmål om gresk mytologi, filmtitler, superhelter, Shakespeare, Alf Prøysen, krydder, musikaler og jentenavn på M.

  Sjakk

  179,-

  198

  120,- 149,-

  Reiseskildringar

  49,-

  Tryggve Gran

  279,-

  Ny grunnlov

  144,-

  Sommerfuglene i Armero

  159,-

  Quizmania

  79,-
  Spørsmålene er hentet fra Den aller største quizboken (2009) og er innen forskjellige kategorier og vanskelighetsgrader.

  Quiz med Thomas

  99,-
  Boka har 2500 spørsmål av forskjellig vanskelighetsgrad om temaer som geografi, historie, samfunn, kultur, sport og vitenskap.

  Bruken av verden

  159,-
  Dette er historia om en 17 måneders biltur fra Sveits til Afghanistan, foretatt i en gammel Fiat av to unge mennesker på 50-tallet. Bouvier forteller om møter med forskjellige mennesker og beskriver også møter med land som har vært preget av alvorlige konflikter.

  Ni liv

  159,-

  Til fots i Palestina

  159,-
  Da forfatteren startet sine vandringer i de palestinske fjellene, skjønte han ikke at han gikk i et landskap som var i ferd med å forsvinne. Men så en dag dukket betongen opp i dette landskapet. De sju turene forfatteren skildrer, fant sted i en periode på 27 år, på forskjellige tidspunkter i palestinsk historie. Vi følger ham i fjellene rundt Ramallah, ørkenen som omgir Jerusalem og de store kløftene ved Dødehavet. I dag er mange av disse landskapene vanskelig tilgjengelige, om ikke utilgjengelige.

  Lakse-enka

  120,-
  Boka inneholder et knippe humoristiske historier om samlivet med en som har en altoppslukende hobby. Forfatteren tilbringer store deler av året gående i ring hjemme i stua, ventende på en fiskegal ektemann. Som terapi har hun valgt å skrive ned sine opplevelser. Her beskriver hun terrorbalansen i hjemmet, de merkelige situasjonene, typene og de sære tilbøyelighetene skjebnen som lakse-enke har utsatt henne for.

  Hyttequiz

  120,-
  Boka inneholder 1000 spørsmål og svar i ulik vanskelighetsgrad og i ulike kategorier som geografi, politikk, litteratur, aviser, fotball, TV-serier, andre verdenskrig, årstall, film, mat og musikk.

  Skriv ditt liv

  269,-

  40

  159,-
  Forfatteren funderer rundt det å bli 40. Hun har snakket med Trond Berg Eriksen, Inga Bolstad, Dag O. Hessen, Thomas Hylland Eriksen, Jørgen Lorentzen, Ken Purvis, Åsa Rytter Evensen, Finn Skårderud og Ola Gaute Aas Askheim, og de betrakter førtiåringen både psykologisk og biologisk, kulturelt og historisk.

  Buddhas barn

  159,-
  Boka handler om forfatterens reise gjennom fire buddhistiske land, Vietnam, Kambodsja, Thailand og Burma. Reisen begynner i Hanoi, Vietnams hovedstad, og ender i Mandalay, en sagnomsust by i Burma. Boka gir en fremstilling av grønne åser og vakre templer, samtidig viser den hvordan disse landene er merket av en fortid med vold og krig. Boka skildrer en ferd gjennom ulike landskaper, og underveis møter forfatteren på forskjellige mennesker, både prinsesser og prostituerte, konger og fattigbønder. Har litteraturliste.

  Kina

  159,-
  Forfatteren tar oss med på en reise gjennom Kina på Yangzi - Changjiang, den lange elva - selve livets elv, Kinas pulsåre. Det er en kunnskaps- og eventyrreise i fortid og nåtid. På reisen møter han alle slags mennesker, og reiser i det støyende dagliglivet, i kulturen, politikken, religionen og i historien. Har litteraturliste.

  India

  159,-
  Siden India ble uavhengig i 1947, har landets folketall økt fra 340 millioner til en milliard. Her finnes et mylder av farger og friksjoner, av kulturer og mennesketyper som er blitt ristet sammen i et varig skjebnefellesskap. Et slik land skal ikke være lett å forstå. Men forfatteren har forsøkt. Han har reist tusen mil med buss, bil og tog, og han har besøkt portrom og leirhytter fra Himalaya i nord til Cape Commorin i sør.

  Høyt og lavt

  159,-

  Hobby og fritid