Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Hobby og fritid

  Sorter etter
  Titler per side

  Vitsegiganten

  69,-
  Inneholder 3000 vitser fordelt på mer enn 40 temaer. Norske kjendiser har bidratt med sine egne favorittvitser.

  Hold'em med Harrington

  189,-
  Boken gir en innføring i pokervarianten "no-limit Texas hold'em". Forfatterne, som har lang erfaring i poker og spillstrategi, beskriver alle deler av spillet - fra de grunnleggende tommelfingerreglene, til avanserte strategier og analyse av motstanderes spillestil.

  Tequiladagbøkene

  99,-

  Førstereis

  198,-

  Quizgiganten

  45,-
  Denne boken inneholder 3000 spørsmål for hele familien. Spørsmålene er fordelt på ulike kategorier som historie, geografi, sport, musikk, tv, film, naturfag og litteratur.

  Rødvinsguiden

  45,-
  Guiden inneholder presentasjon av 100 av de mest populære rødvinene i Norge til rundt 100 kr. Vinene presenteres med en kort karakteristikk, illustrert med bilder av flaskene og med informasjon om pris, land og distrikt, druetype og hva slags mat som passer til. Ved hver vin er det også plass til egne notater.

  Hva hendte?

  199,-

  QuizDan

  199,-

  Begrav meg stående

  119,-

  Norgesquiz

  149,-
  Denne boken inneholder 1000 spørsmål og svar om Norge. Blant emnene er geografi, Norge før og nå, norske personligheter, begivenheter og særegenheter. Boken har spørsmål av ulik vanskelighetsgrad, og også spørsmål for de minste.

  Jeg har sett verden begynne

  149,-
  Forfatteren reiser fra Danmark en råkald januardag gjennom land som har vært skueplass for krig, folkemord og katastrofer. Men det er ikke bare ondskapen han er på sporet av, det er også godheten. Han møter kosakker i det sydlige Russland, Kinas studentopprørere, ofrene for folkemordet i Kambodsja, Vietnams handlekraftige kvinner og unge millionærer i Hong Kong. Med kart.

  Ut

  149,- 99,-
  Boka inneholder forfatterens reisereportasjer fra perioden 1978-2010. Han reiser gjennom tre kontinenter og møter bl.a. verftsarbeidere i Polen, fotballpøbler i Napoli, mujahediner i Afghanistan, han er i Russland etter kommunismens fall, i Norge under EU-avstemningen og han reiser tilbake til Afghanistan etter 11. september 2001.

  Jeg har hørt et stjerneskudd

  149,-
  Etter å ha tilbakelagt Asia på sin reise jorden rundt, beveger Carsten Jensen seg videre mot øst. Han reiser over Stillehaves tropiske øyriker til Sør-Amerika, hvor veloppdragne fascister og nedbrutte gruvearbeidere, forsvunne indianerkulturer og politiske bombesprengninger inngår i det samme store drama. Boken handler om menneskers lengsel etter Paradis og deres paradoksale skapervilje, om den uungåelige konfrontasjonen med døden, og nødvendigheten av å tro på liv på Mars.

  Med meg selv i kofferten

  119,-
  Med den gamle europeiske dannelsesreisen grand tour som utgangspunkt, har forfatteren skrevet en reiseskildring fra dagens Midtøsten. Han forsøker også å gi innsikt i områdets historie og innsikt i islam.

  Øyer i hjertet

  149,-
  Boka inneholder fortellinger fra øyer, og som handler om det å reise som en måte å leve på. Den har blant annet fortellinger fra Skåtøy utenfor Kragerø og fra Kreta.

  Sommerquiz

  149,-
  Boken inneholder 1000 spørsmål med svar innen kategorier som sport, musikk, politikk, film og tv, natur og vitenskap, og geografi.

  Feriequiz

  149,-
  Boka inneholder 1000 spørsmål med svar i forskjellige kategorier og vanskelighetsgrader.

  Veien til Xanadu

  199,-
  Forfatteren forteller om sin reise i Marco Polos fotspor. Han tar oss med på en reise som strekker seg fra Venezia i Italia, over Middelhavet til Tyrkia, så landeveien til Kina - vel 1700 mil gjennom fjell og ørkener til Xanadu. Har litteraturliste.

  Langs myrraveien

  179,-
  I denne boka skildrer forfatteren reiser i Jemen, Østen og Afrika. Han undrer, han stiller kritiske spørsmål og han beretter. Vi følger ham i røkelsens og myrraens hjemland, gjennom dronningen av Sabas rike til bin Laden-familiens røtter. Vi møter kvinner som ble solgt av slektninger som barneprostituerte og er på toppen av fjellet der Adam landet etter å ha blitt kastet ut av Edens hage. Forfatteren møter de kvinnelige tamiltigrene, han tar tog gjennom Afrika, samtaler med Luci, som gjeter sine dyr blant løvene, han ser resultatene av Mugabes politikk og utarming etter aids.

  Hvorfor fly flyr

  49,-
  Boken handler om flyet og flybransjen. Forfatteren tar blant annet for seg hvordan flyet kan ta av, og hvordan motorene fungerer. Han beskriver også utviklingen av fly, veien til flygeryrket og en vanlig dag på jobb, i tillegg til råd og tips mot flyskrekk.

  F-35 Lightning II

  49,-
  Bokens intensjon er å presentere jagerflyet F-35 Lightning II, vise den historiske utvikling som ledet til dette flyet, samt vise hva flyet står for. Boken presenterer tidligere hemmeligheter og den ugraderte teknologien som finnes i flyet. Den er avgrenset til en omtale av vestlige jagerfly med hovedvekt på amerikanske fly. Har litteraturliste.

  Palestina

  125,-

  Hobby og fritid