Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Grøssere

  Sorter etter
  Titler per side

  De sovende

  240,- 299,-

  Høydeskrekk

  139,- 169,-

  Utvalgte fortellinger

  119,-
  Boken inneholder et utvalg av forfatterens noveller, blant annet Vertinnen og Dypfryst.

  Frankenstein, eller Den moderne Promethevs

  99,-
  Victor Frankenstein har ambisjoner om å finne ut alt om menneskekroppen og få kjennskap til livets hemmelighet. Hans studier og eksperimenter for å skape det perfekte menneske, tar snart overhånd. Romanen utkom i 1818, og er filmatisert en rekke ganger, første gang i 1910.

  Gode ønsker

  119,-
  Femtifire år gamle Jude Coyne er en fordums rockestjerne som ikke har spilt inn et album på flere år. Nå bor han i et gammelt hus utenfor New York. Hans snakkesalige personlige sekretær, Danny Wooten, har kontor i Judes hus, og for det meste prøver Jude å unngå Danny og skravlingen hans. Men en dag har Danny funnet noe utenom det vanlige: et gjenferd som har tatt bolig i en søndagsdress, er til salgs på en nettauksjonsside. Jude, som har en betydelig samling av groteske gjenstander, fatter straks interesse, og slår til. Han ser det hele som en bisarr spøk, og har nesten glemt hva han har kjøpt da dressen kommer med posten. Men gjenferdet viser seg fort å være alt annet enn en spøk.

  Enhjørningen

  119,-

  De dødes tjern

  149,-

  Silhuett av en synder

  99,-
  Liljenholm Gods på Sydsjælland har vært hjemmet til en verdensberømt skrekkromanforfatter. I 1941 kommer godsets datter Nella hjem sammen med en fremmed, og sammen oppdager de familiehemmeligheter og en mørk historie som berører dem begge.

  Skyggelandet

  159,-
  Boka handler om Oslo-paret Helge og Victoria Lund som lever et normalt liv i byen, inntil mørke krefter gradvis forvandler hverdagen til et maretitt. På et øde hotell, milevis fra hjelp, går sannheten opp for dem.

  Ragnarok

  159,-
  En dyp, mørk skog. En forrykende vinterkveld. En bil med et ungt ektepar forviller seg inn på den øde skogsveien - og kjører utfor. Slik begynner marerittet. Romanen er en dramatisk beretning om to unge mennesker som uten å vite det suges tusen år tilbake i tiden - og om kampen for å unnslippe den mektige volven og den fryktede høvdingen på storgården Dalheim. Han klarer å flykte, men hun blir igjen på gården, der høvdingern og volven forbereder midtvintersblotet. En thriller der norrøn magi og naturens mystiske krefter danner bakgrunn for et ungt pars kamp for å overleve.

  Nattmennesket

  119,-
  Kriminalromanen er spunnet rundt et motiv hentet fra gammel overtro - forestillingen om mennesket som varulv. Men de metoder som benyttes for å løse mordgåten, er moderne nok, i det detektiven Kai Bugge gjør bruk av sine kunnskaper om psykoanalyse.

  Døde menn går i land

  119,-
  Døde menn går i land er historien om den beryktet sjørøveren Korp. Han etterlot seg et hus fullt av uvurderlige kunstskatter, men også en fryktelig trussel om ulykke og død over den som fjerner noe. Uhyggelige og uforklarlige hendelsene inntreffer da noen unge mennesker fra Oslo flytter inn i Kapergården, sjørøveren Korps gamle hus.

  Nekronauten

  119,-
  Handlingen i denne boken er lagt til et overklassemiljø for hundre år eller så tilbake i tid. Den unge legen Janss blir oppsøkt av grosserer Grocks datter, Celeste, som forteller at grossereren oppfører seg ondt. Dagen etter blir han funnet drept. Liket er i en tilstand av langt fremskreden forråtnelse, til tross for at han bare har vært død ett døgn. Grossererens død er det første av en rekke overnaturlige og groteske dødsfall.

  Jernvognen

  79,- 99,-
  En mann blir myrdet, og Kristiania-detektiven Asbjøn Krag står overfor en av sine vanskeligste oppgaver. Det finnes ikke spor etter morderen, men så høres jernvogna igjen, den som er ute og kjører når noen skal dø.

  Jernvognen

  80,- 99,-

  Vampyr

  269,-

  Håndtering av udøde

  119,-
  Hundrevis av døde våkner til live igjen på samtlige av Stockholms likhus. Felles for dem alle er at de vil komme hjem. En eldre mann blir observert naken utenfor et eldresenter. Han reagerer ikke på tiltale. En eldre dame får besøk av sin søster som hun har bodd med de siste fem årene. Søsteren døde for to uker siden. Politiet mottar flere rapporter om gamle mennesker som virrer rundt i gatene. Romanen beskriver et moderne samfunn som er dårlig rustet til å takle den umulige situasjonen som oppstår når døde mennesker våkner.

  Annabelle

  79,-

  Blind forbannelse

  79,- 89,-

  Mørketid

  119,-
  London 1937. Jack er fattig, ensom og på jakt etter noe som kan forandre livet hans. Han takker derfor ja når han får tilbud om å dra på en ekspedisjon til Arktis, sammen med to andre menn og et kobbel med hunder. Etter hvert kommer de ut for uhell som medfører at Jack blir forlatt i isødet, men det viser seg snart at han ikke er helt alene. Noen eller noe vandrer rundt der ute i mørket.

  Odds forunderlige timer

  119,-
  Ryktet om Odd Thomas' ekstraordinære evne til å kommunisere med de døde blir spredt langt utover den lille byen Pico Mundo, og han har tiltrukket seg både nye venner og fiender. Men ikke noe menneske er skapt for å møte den type ondskap som Odd Thomas nå blir stilt overfor.

  Krø

  139,-

  Neverwhere

  179,-

  NOS4A2

  119,-

  Grøssere