Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Fantasy

  Sorter etter
  Titler per side

  Død i familien

  149,-
  Dette er den tiende boka om Sookie.

  En skjebne verre enn døden

  99,-
  Dette er den niende boka om Sookie.

  Dødens time

  99,-
  Dette er den ellevte boka om Sookie.

  Dronningen av Tearling

  149,-

  Slaget på Vigrid

  149,-
  Ein spådom om verdas undergang gjør at den eldste volva og den eldste av gudane avlar fram dei tre systrene Ragna, Berghitte og Runa. Dei er utstyrte med vilje og krefter dei sjølve er uvitande om. Det første verset av songen om Eirabu pregast av spennet mellom gamle spådomar og eigen vilje, age for gudane, hug og lengt etter makt, og eigne val mot gamle spådomar. Dette er den første boka i duetten Songen om Eirabu.

  Vargtid

  149,-
  Ein spådom om verdas undergang gjør at den eldste volva og den eldste av gudane avlar fram dei tre systrene Ragna, Berghitte og Runa. Dei er utstyrte med vilje og krefter dei sjølve er uvitande om. I det siste verset av songen om Eirabu skal blodsband vise seg å vere det einaste ein kan lite på. Dette er den andre boka i duetten om Eirabu.

  Blåkvalens apostel

  99,-

  Hjernegråt

  99,-
  I et samfunn der teknokratene i Hjernestammen styrer følelser og handlinger og all menneskelig omgang skjer elektronisk, forsøker en ung gutt å skape sin egen forbudte verden med levende familiemedlemmer. "Hjernegråt" er både en annerledes utviklingsroman og en samfunnskritisk roman med bitende humor.

  De fire siste ting

  69,-
  Dette er den andre boka i trilogien om Thoms Cale.

  Guds venstre hånd

  69,-
  Dette er den første boka i Cale-trilogien.

  Under jegermånen

  99,-

  Dødens engel

  199,-

  Blå netter

  99,-
  Etter mange år finner Claire igjen Jamie i Edinburgh, der han lever under falskt navn og falsk yrkestittel. Det blir et hett gjensyn, men mye har skjedd siden sist. Om natten driver Jamie med lyssky affærer, og Claire trekkes inn i et farlig spill som involverer brennevin, franske skuter og nedgravde skatter.

  Fanget i tiden

  99,-

  De druknedes bok

  99,-

  På fremmed jord

  99,-

  La den rette komme inn

  149,-
  I fredfulle Blackeberg, en forstad til Stockholm, blir en tenåringsgutt funnet drept. Halsen er skåret over og liket er tømt for blod. Det sprer seg rykter om ritualdrap, og innbyggerne lammes av frykt. 12-åringen Oscar fascineres av det bestialske mordet, og blir etter hvert dratt inn i mysteriets sentrum. Men romanen handler ikke bare om vampyrer og hevn, den handler også om en ung gutts ensomhet, om det å bli oversett og forbigått, og om hvilke brutale krefter som bor i mennesker. Dette er forfatterens debut.

  Vår verden er dugg

  169,-

  Slipp håndtaket når du vrir

  169,-
  Jeremias er på besøk hos vennen Hugo, da Hugo viser han bokhylla som spiser bøker (og kanskje også har spist Hugos vaskedame). Sammen med labradoren Jensen må Jeremias redde verden. Dette er ei fortelling om vennskap og kjærlighet over alle grenser, og er samtidig ei reise mellom flere virkeligheter.

  Kvinnen og apen

  119,-

  I dødens grep

  149,-
  Dette er den tolvte boka om Sookie.

  En kjempe begravd

  149,-

  Fantasy