Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Familie og helse

  Sorter etter
  Titler per side

  Fortellinger fra livet

  149,-

  Langt fra stammen

  179,-

  Odin

  329,-

  Storbarnsliv

  149,-

  Bipolar Superstar

  259,-

  Svart belte

  149,-

  Aldringens gåte

  119,-

  Forstå tenåringen din

  179,-

  Døden ga meg livet

  259,-

  Kunsten å sjekke

  99,-
  Forfatteren gir deg her 168 konkrete og praktiske tips om hvordan du kan lykkes med romantikken. Tipsene baserer seg på ikke-verbal kommunikasjon, sosial manipulasjon og psykologisk påvirkning.

  Migrene

  149,-
  Forfatteren er selv migrenepasient og gir her innsikt i hvordan hodepine og migrene oppstår og oppfører seg. Boka tar også et oppgjør med myter, og i tillegg deler migrenepasienter av sine erfaringer. Har register.

  Å reise seg etter en rystelse

  149,-
  Boka handler om hvordan man kan takle større og mindre hendelser i livet sitt, hendelser som gjør at vi blir rystet og mister kontrollen. Den beskriver hvordan man må gi sorgen rom og tid, men også hvordan man må gi rom til håpet.

  Jeg vil leve

  149,-
  I denne boken forteller forfatteren hvordan hun opplever det å ha Downs syndrom i dagens samfunn. Hun tar blant annet opp temaer som inkludering, arbeidsliv og abort ved påvist Downs syndrom. Hun har blant annet intervjuet Jens Stoltenberg, Fabian Stang og sine egne foreldre.

  Den skjelvende kvinnen, eller En beretning om nervene mine

  119,-
  Forfatteren forteller her om sine skjelvetokter. Første gang dette rammer henne står hun på talerstolen og skal holde en minnetale for sin avdøde far. I en blanding av selvbiografi, personlig essay og vitenskapelig undersøkelse leter hun i boka etter historiene bak anfallene. Hun tar både utgangspunkt i personlige erfaringer og det mer allmennmenneskelige.

  Mysteriet mamma

  149,-

  Alene - nå igjen

  199,-

  Kjedet enebolig

  179,-

  Repetisjonsøvelse

  119,-

  Raset

  129,-
  Fortellingen skildrer en kamp på liv og død mellom en ung, herskesyk lege og kvinnen han har giftet seg med. Legen drives av en trang til å knekke henne, bryte ned hennes evne og trang til selvutfoldelse som kunstner.

  Broren min

  149,-
  Boka handler om en rusavhengig familie, og en lillesøsters kjærlighet til broren sin. Forfatteren skriver om sin 25 år gamle bror Henrik som har vært rusavhengig i ti år, og hennes håp om at han en dag skal bli rusfri.

  Familie og helse