Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Familie og helse

  Sorter etter
  Titler per side

  Veien videre

  99,-

  Særlig sensitive barn

  179,-

  Noen blir tilbake

  149,-

  Tidløse gudinner

  276,-

  Etter fødselen

  249,-

  Pappahjerte

  179,-

  En god fødsel

  249,-

  Diagnose: brystkreft

  329,-

  1000 tips for småbarnsforeldre

  149,-
  Boken inneholder råd og praktiske tips for deg som har småbarn i huset. Her får du blant annet kunnskap innen områdene mat og måltider, orden og søvn, barnestell, oppdragelse og omsorg, klær og sko, lek og aktiviteter, økonomi, sykdom og helse, og sikkerhet. Har litteraturliste og register.

  Mamma for harde livet

  179,-
  Gjennom en mengde situasjoner skildrer forfatteren livet som mamma, yrkeskvinne og hustru. Hun viser hvor krevende det er for følelseslivet å være mamma, og hvordan tilværelsen med barn som står med ett bein i småbarnsverdenen og ett i ungdommens rike er en veksling mellom paradis og helvete.

  Slik ble jeg slank

  179,-
  Med utgangspunkt i seg selv, viser forfatteren hvordan en kan løse problemer med overvekt ut i fra hva som kjennes viktig og riktig for den enkelte.

  Se, jeg vokser

  189,-

  Uhyret

  349,-

  Gå med hele ditt hjerte

  249,-
  Klaras tilværelse snus på hodet når hun oppdager en kul i brystet. I boken forteller hun om behandlingen, oppturer, nedturer, om kjærligheten til menneskene rundt seg og om hvordan diagnosen har tilført henne en livsvisdom hun ikke ville vært foruten.

  Fra en utbrent til en annen

  229,-
  I denne boken forteller forfatteren om sin egen erfaring med utbrenthet. Hun forteller om hvordan hun ble frisk, hvordan en kan se faresignalene, og gir tips og råd til andre i samme situasjon.

  Hva skal vi med stjerner nå?

  129,-
  I denne boka forteller tidligere Lyn-trener Espen Olafsen om hvordan han opplevde det da tsunamien traff Khao Lak i Thailand 26. desember 2004. Olafsen og sønnen Balder overlevde, mens kona Elfrid og datteren Frøya omkom. Dette er fortellingen om en families skjebne etter katastrofen, og om hvordan det er mulig å leve videre.

  Vår utrolige hjerne

  179,-

  Oppdrift

  119,-

  Familie og helse