Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Familie og helse

  Sorter etter
  Titler per side

  Da jeg var usynlig

  249,-

  Sannheten om mat

  149,-
  Forfatteren gir deg råd om hvordan du skal få en kropp i balanse. Han mener man må begynne med følelsene og selvbildet sitt, og presenterer verktøy som kan brukes både mentalt og fysisk. Har litteraturliste.

  Det er ikke farlig å fly

  179,-
  Denne boken har til hensikt å være en hjelp for mennesker med flyskrekk. Den bygger på det faktum at flyvning er trygt, og den tar opp tekniske forhold ved flyet, navigasjon, vær og vind osv. Den beskriver også hvordan man kan mestre angsten. Har litteraturliste.

  Vi må snakke sammen!

  329,-
  Denne boken er for deg som vil kommunisere bedre med partneren din. Den gir deg fire oppgaver som hjelper deg videre når noe er vanskelig i forholdet. Oppgavene er å finne den du ble forelsket i, å huske at dere er to, å ta ansvar for ditt eget bidrag og å gjøre et valg. Boken tar opp temaer som krangling, forelskelse i andre, utroskap, svigerfamilie, graviditet og fødsel, barneoppdragelse, rusmisbruk, penger, terapi og brudd.

  Samlivsbrudd

  369,-
  Boken gir råd til den som står overfor et samlivsbrudd. Tema som blir tatt opp er blant annet følelser, barn, juridiske forhold og økonomi. Med litteraturliste og register.

  Heia Heidi

  279,-

  Hemmeligheten

  249,-

  Kunsten å elske

  279,-

  Jordmor Siris håndbok

  99,-
  Boka inneholder informasjon om mors og babyens utvikling i løpet av svangerskapet, fødselen og den første tiden etterpå.

  Min fetter Ola og meg

  249,-

  Søtt og farlig

  159,-

  Opp fra avgrunnen

  99,-

  Kjære Gabriel

  99,-
  Boken er et brev fra far til sønn. Sønnen Gabriel har atypisk autisme og ADHD. Med kjærlighet og undring søker forfatteren å forstå hva som gjør Gabriel annerledes enn andre barn, og å sette ord på sorgen, men også stoltheten og innsikten som knytter seg til sønnens annerledeshet.

  Strålekameratene

  99,-
  Forfatteren forteller om sine erfaringer som kreftsyk, og om samholdet han opplevde med tre andre menn i samme situasjon. Har litteraturliste.

  Gode knep for småbarnsforeldre

  149,-
  Boka gir deg tips og råd om hvordan du kan takle de vanligste utfordringene fram til barnet er om lag 7 år, f.eks. hva man skal gjøre når barnet ikke sover, hvordan man skal håndtere raserianfall i butikken og søskensjalusi.

  Babytegn

  299,-

  Kreft ga meg kraft

  149,-

  De bortgjemte, og hvordan ME ble vår tids mest omstridte sykdom

  179,-
  ME er helsevesenets mest omstridte sykdom. Forfatteren er journalist og har selv en ME-syk mor. Det har brakt ham hjem til mange av de sykeste i Norge og ut på en ferd gjennom norsk og internasjonale forskningsmiljø i et forsøk på å forstå lidelsen, og hvorfor den er så omstridt.

  Min DNAgbok

  179,-

  I kreft og kjærleik

  149,-

  Etter sjokket

  149,-

  Familie og helse