Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Familie og helse

  Sorter etter
  Titler per side

  Røykfri-metoden

  99,-

  Ditt smarte barn

  279,-

  Sorg

  249,-

  Enkemannsstøt

  249,-

  Søvnrevolusjonen

  169,-

  Mammasjokket

  149,-

  Kunsten å dø

  149,-

  Nesten

  249,-

  HIT-metoden

  149,-

  5:2 dietten

  99,-

  På liv og død

  129,-

  Kronisk

  249,-
  Etter å ha fått diagnosen leddgikt som 20-åring og vært ute for to bilulykker, ble forfatteren i løpet av kort tid både invalidisert, ufør og uføretrygdet. I boka forteller hun om kampen for å bli frisk, om sykdom og isolasjon, sine erfaringer med norsk helsevesen, og om å bevare troen når andre har gitt deg opp.

  Sinnsro

  149,-

  Kor og helse

  109,-

  Parforhold

  289,-
  Boka er basert på intervjuer med ni heteroseksuelle par, hvor bare den ene parten er personlig kristen. Gjennom fortellinger om forskjeller og likheter knyttet til tro, trer det mer allmenne temaer fram som forfatteren griper tak i. Blant annet ser hun på hvordan unge par forhandler når de er uenige og hvilke idealer de har for parforholdene sine. Hun ser også på hvordan idealene praktiseres og utfordres, og drøfter hvordan forventninger og forståelser knyttet til kjønn, på ulike måter former heteroseksuelle parforhold og tro. Har litteraturliste.

  Sukker i skålen

  69,-

  Kvikksand

  149,-

  Maria og pappa

  99,-
  Da Maria var halvannet år, døde mamma Soad av kreft. For å bearbeide sorgen begynte pappa Marius å skrive om deres nye hverdag uten en mamma.

  Familie og helse