Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Erotikk

  Sorter etter
  Titler per side

  Vernon Subutex

  119,- 299,-

  Mørkere

  119,- 149,-

  Lærling

  160,- 199,-

  Blendet

  79,-

  Eighty days blå

  59,-
  Dette er den andre boka om musikeren Summer og universitetsprofessoren Dominik

  Fanny Hill

  79,-
  Romanen er en skildring av en ung kvinnes seksuelle realisering. Forfatteren beskriver hvordan Fanny Hill reiser seg fra et liv i fattigdom, gjennom flere stadier av prostitusjon, til en vellykket tilværelse som hustru og mor.

  Fifty shades

  99,-
  Litteraturstudenten Anastasia Steele skal intervjue den kjente entreprenøren Christian Grey. Hun syns han er svært attraktiv, men samtidig ganske skremmende. Hun syns møtet deres gikk dårlig, men så tropper Grey opp på jobben hennes og inviterer henne med ut. Dette er begynnelsen på et forhold hvor den uskyldige Anastasia er sjokkert over hvor tiltrukket hun er av ham, samtidig som Grey er hjemsøkt av indre demoner og av behovet for å ha kontroll. Etter hvert som forholdet utvikler seg, oppdager Anastasia mer om sitt eget begjær og om Greys mørke hemmeligheter. Dette er den første boka i en trilogi.

  Mine hundre elskere

  80,-

  Fade

  40,-

  Grey

  119,-

  Fifty shades

  99,-
  Anastasia Steele er skremt av Christian Greys hemmeligheter, og hun har brutt forholdet. Hun har startet i en ny jobb, men begjæret hun føler for Grey dominerer fortsatt tankene hennes. Til slutt klarer hun ikke å motstå ham lenger, og snart får hun vite mer om den mørke fortida hans. Dette er den andre boka i en trilogi.

  Fifty shades

  99,-
  Anastasia har alltid visst at det ikke er enkelt å elske Christian Grey, og forholdet stiller dem begge overfor utfordringer de ikke hadde forventet. Anastasia må lære seg å dele Christian Greys livsstil uten å miste sin egen integritet og uavhengighet, og Christian må legge fra seg sitt behov for å alltid ha kontroll og kvitte seg med fortidas demoner. Når det virker som de har fått alt de kan ønske seg, skjer en tragedie som får Anastasias verste mareritt til å bli virkelighet. Dette er den tredje boka i en trilogi.

  Erotiske folkeeventyr

  113,-

  Eighty days rød

  59,-
  Dette er den tredje boka om musikeren Summer og universitetsprofessoren Dominik

  Eighty days gul

  59,-
  Dette er den første boka om musikeren Summer og universitetsprofessoren Dominik.

  Catherine Ms seksuelle liv

  79,-
  Forfatteren forteller åpenhjertig, usminktet, detaljert og direkte om sitt eget seksualliv. Hun forteller om hva som var motivasjonen til det ekstraordinært utsvevende seksuallivet hun har praktisert.

  Historien om O

  79,-
  Kvinnen O føres til et avsidesliggende slott av sin kjæreste René. Her blir hun innlemmet som slave i et hemmelig brorskap, hvor hun skal være seksuelt tilgjengelig til enhver tid og for ethvert innfall. Etter slottsoppholdet overlater René O til halvbroren Sir Stephen, som intensiverer krenkelsene.

  Venus i pels

  79,-
  Dette er en roman om å gjøre seg til slave av sin elskede. Hovedpersonen Serverin von Kusiemski er i utgangspunktet en drømmer og dilettant som i en rus av følelser og lidenskap inngår en slavekontrakt med den vakre, frisinnede enken Wanda von Dunajew. Boka er basert på erfaringer i forfatterens liv og den forteller om sjelens og lidenskapens irrganger.

  Fallet

  79,-

  Løfter

  119,-
  Dette er den tredje boka i After Dark-trilogien.

  S.E.C.R.E.T.

  119,-
  Første bok om den hemmelige organisasjonen S.E.C.R.E.T.

  Kjekk, men tvilsom

  79,-

  Kinky

  79,-
  Om kveldene lever Imogen et hemmelig liv. Mens kjæresten Christian er på jobb, spionerer hun på naboene med kikkert eller ser på erotiske filmer. Men mest av alt liker hun å gå på nettet og gi seg ut for å være Christian når hun chatter med ukjente, homofile menn.

  Primitiv

  79,-

  Erotikk