Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Silhuett av en synder

  99,-
   
  Format : e-bok
  Liljenholm Gods på Sydsjælland har vært hjemmet til en verdensberømt skrekkromanforfatter. I 1941 kommer godsets datter Nella hjem sammen med en fremmed, og sammen oppdager de familiehemmeligheter og en mørk historie som berører dem begge.
  EAN: 9788281433236


  E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
  Bedrag, selvmord, galskap og forbudt kjærlighet har gjennom generasjoner bebodd det danske godset Liljenholm. En gang var det hjemsted for en verdenskjent forfatter av skrekkromantiske romaner. Nå er det kun de døde igjen på godset. Men en råkald novemberdag i 1941 avlegger godsets fortapte datter, Nella, stedet besøk. Hun er ikke alene. En fremmed har fulgt henne hele veien fra København. Sammen oppdager de at alle familier har hemmeligheter. Men liljenholmerne har flere enn de fleste. Godset gjemmer en forferdelig historie som berører dem begge. Silhuett av en synder er en gotisk roman, en slektsfortelling og et eskesystem av historier, som til slutt danner et overraskende hele. Leonora Christina Skov, født 1976, er forfatter, profilert litteraturkritiker i Weekendavisen og samfunnsdebattant på fjernsyn og i tekstmedia. Hun har tidligere utgitt romanene Rygsvømmeren (2003) og Champagnepigen (2007).
  Detaljer
  Utgivelsesår2010
  FORLAGPiratforl.
  SpråkBokmål
  ISBN139788281433236
  TemaModerne grøssere
  TemaOversatt skjønnlitteratur
  GeografiDanmark