Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Fra Debussys fødsel til Schönbergs død

  299,-
   
  Format : e-bok
  Boka handler om fremveksten av nye komposisjonsteknikker, fra senromantikken til etterkrigstidens modernisme. Den analyserer ulike komponisters verker ut i fra et stilhistorisk perspektiv, og tar for seg musikalsk stilhistorie ut i fra kulturelle, estetiske og sosiale faktorer. Beregnet på musikkstudenter ved universiteter og høgskoler.
  EAN: 9788232103102


  E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
  Boka belyser tidsepoken fra senromantikken til etterkrigstidens modernisme. Hovedideen er å vise når nye komposisjonsteknikker oppstår. Søkelyset rettes derfor mot komponistenes verker der perspektivet for fremstillingen blir stilhistorisk. Den musikalske stilhistorien gis berøringspunkter til andre kunstneriske uttrykk og er satt inn i en ramme av kulturelle, estetiske og sosiale faktorer. Den primære målgruppen er musikkstudenter ved universitet og høgskole, men boka kan også leses av andre som er interessert i den klassiske musikkens utvikling fra tonalitet til atonalitet. Nils E. Bjerkestrand er professor i musikkteori ved Norges musikkhøgskole.
  Detaljer
  TRYKKET2013
  FORLAGUnipub forl.
  SpråkBokmål
  ISBN139788232103102
  TemaMusikkteori og -vitenskap