Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Uanstendige betraktninger

  99,-
   
  Format : e-bok
  To unge par drar ut til ei øde øy for å feire sankthans, men noe går galt. De krangler og ender opp i et hvitt hus. Noen håndverkere mister båten sin, og murermester Jens Rune, som følger etter ungdommene i skogen, møter i stedet to mystiske damer som forfører ham.
  EAN: 9788230008935


  E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
  Nakne troll og sjampanje i blodet ? er det da rart at man mister hodet? Midtsommernatt. Det blå halvlyset gjør alle ting gjennomsiktige. Under trærne er det mørkt, men på skogbunnen springer det fram små grønne stjerner. To unge par drar til en øde øy for å feire sankthans. Men noe går galt. De krangler, kommer fra hverandre, går seg bort, og mister klærne. Arne Thodok Eriksen er utdannet kjemiingeniør og ernæringsfysiolog. Han har også bakgrunn som mekaniker og agronom. Han har lang fartstid i miljøbevegelsen og har arbeidet i Det Norske Økoteket, blant annet med tilpasset teknologi
  Detaljer
  Utgivelsesår2013
  FORLAGKolofon
  SpråkBokmål
  ISBN139788230008935
  TemaSpenningslitteratur