Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  To ekle fortellinger

  125,-
   
  Format : e-bok
  Sirkelen: En hjemløs våkner i et skur ved motorveien og bryter seg inn i en hvit villa. Han møter hushjelpen, men blir allikevel ikke avslørt. Video: Gunhild Reiersen har fått et videokamera til 30-årsdagen. Hun drar på ferie til en øy sammen med vennene sine og begynner å filme. Men kameraet viser mer enn virkeligheten.
  EAN: 9788230008911


  E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
  Hva er vi, egentlig? Hva er vi når virkeligheten begynner å gå i oppløsning?.lt;br> Sirkelen Sulten tvinger han inn til bygatene. Etter en dag som tigger bryter han seg inn i den hvite villaen, og der blir han. Han møter hushjelpen og han svarer på telefonen, men uten å bli avslørt. Han føler seg mer og mer som husets eier. Så kommer de, og han blir drevet ned i kjelleren - og videre. Sirkelen sluttes. Video Gunhild Reiersen fyller tretti år, og drar på ferie med vennene sine til en øy i skjærgården. Hun har fått videokamera i presang, og begynner å filme. Men kameraet viser mer enn virkeligheten, det viser ting som ikke har skjedd, og ting som skal skje. De blir isolert på øya, og så forsvinner de, en etter en.. Arne Thodok Eriksen er utdannet kjemiingeniør og ernæringsfysiolog. Han har også bakgrunn som mekaniker og agronom. Han har lang fartstid i miljøbevegelsen og har arbeidet i Det Norske Økoteket, blant annet med tilpasset teknologi
  Detaljer
  Utgivelsesår2013
  FORLAGKolofon
  SpråkBokmål
  ISBN139788230008911
  TemaSpenningslitteratur