Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Det blå rommet

  169,-
   
  Format : e-bok
  Boken handler om Gunhild som våkner opp fra koma og finner ut at hun er lam. Resten av livet skal hun være bundet til sengen, men så får hun et tilbud. En ny teknologi kan koble sammen kroppen med hjernen via en databrikke. Men databrikken er koblet opp mot andre datamaskiner og hun kan kommunisere med hele nettet. Etter hvert oppdager hun at det kan gå svært galt.
  EAN: 9788230008805


  E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
  Hva skjedde i Det blå rommet? Hun våkner opp fra koma og finner ut at hun er lam. I hele resten av livet skal hun være bundet til sengen. Men så får hun et tilbud. En ny teknologi kan koble sammen kroppen med hjernen via en databrikke. Men databrikken er koblet opp mot andre datamaskiner. Hun kan kommunisere med hele nettet, og etter hvert oppdager hun at det kan gå . svært galt. Arne Thodok Eriksen er utdannet kjemiingeniør og ernæringsfysiolog. Han har også bakgrunn som mekaniker og agronom. Han har lang fartstid i miljøbevegelsen og har arbeidet i Det Norske Økoteket, blant annet med tilpasset teknologi
  Detaljer
  Utgivelsesår2013
  FORLAGKolofon
  SpråkBokmål
  ISBN139788230008805
  TemaScience fiction