Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk
  Forfatter: Camilla Grebe

  Husdyret

  119,-
  299,-
   
  Format : e-bok
  EAN: 9788205511842


  E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
  Kåret til årets beste kriminalroman av Svenska Deckarakademin i 2017 En krim om en forferdelig forbrytelse, om menneskene som begikk ugjerningen og om de som må løse saken. Malin er en ung kvinnelig politietterforsker, som har hele livet planlagt foran seg. Hanne er adferdsviteren med hukommelsestap, og som frykter fremtiden. Jake er gutten som bærer på en vond hemmelighet. De føres sammen av et brutalt mord i en gammel steinrøys i skogen, utenfor den lille utdaterte byen Ormberg en kald vinter. Jakten på morderen blir ikke bare farlig, den forandrer også deres liv. Sannheten kommer med en høy pris.
  Detaljer
  SERIEPeter Lindgren
  TRYKKET2018
  FORLAGGyldendal
  SpråkBokmål
  ISBN139788205511842
  TemaKriminal- politi
  TemaOversatt skjønnlitteratur
  GeografiSverige
  Kunder som kjøpte dette elementet kjøpte også

  Kalde hjerter

  99,-
  En prostituert kvinne oppsøker Veum når venninnen hennes fra strøket i Bergen forsvinner. Før hun forsvant hadde hun vært skrekkslagen etter å ha avvist en kunde. Veum tar saken, og det er ikke lenge før både lik og mørke hemmeligheter begynner å dukke opp. Dette er den 14. romanen om Varg Veum.