Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Byen med det store hjertet

  79,-
   
  Format : e-bok
  En kvinne fra NRKs Brennpunktredaksjon blir meldt savnet etter en handletur til Sverige. Bilen hun kjørte, blir funnet ved et tjern, men kvinnen blir aldri funnet. Kort tid etter forsvinningen begår hennes svigerfar selvmord. Knut Moen blir satt på saken, som tilsynelatende står i stampe. Men et gjennombrudd setter i gang en kjede av begivenheter som får store følger for en rekke personer på Oslos beste vestkant. Dette er den åttende romanen med Knut Moen.
  EAN: 9788205431041


  E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
  Byen med det store hjertet er Jørgen Gunneruds åttende kriminalroman med Knut Moen. En kvinne fra NRKs Brennpunktredaksjon blir meldt savnet etter en handletur til Sverige. Bilen hun kjørte, blir funnet ved et tjern i Bjørkelangen kommune, men kvinnen blir aldri funnet. Kort tid etter forsvinningen begår hennes svigerfar selvmord. Tre måneder senere ligger saken fremdeles uløst hos Kripos. Førstebetjent Knut Moen blir satt på saken, som tilsynelatende står i stampe. Men et gjennombrudd setter i gang en kjede av begivenheter som får store følger for en rekke personer på Oslos beste vestkant. Begivenhetene får også konsekvenser for Knut Moen og hans stilling som etterforsker i Kripos.
  Detaljer
  SERIEKnut Moen
  TRYKKET2012
  FORLAGKolon
  SpråkBokmål
  ISBN139788205431041
  TemaKriminal- politi
  GeografiOslo