Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk
  Forfatter: Tore Oksholen

  En rik høst

  99,-
   
  Format : e-bok
  Audrey Dishambé flykter fra borgerkrig til en trygg tilværelse som forsker ved St. Olavs hospital i Trondheim. Men i korridorene under sykehuset støter hun på en menneskeforakt som overgår den hos morderbandene i Sierra Leone.
  EAN: 9788205401792


  E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
  Forrykende thrillerdebut om genforskning og jakten på «evig liv» St. Olavs hospital: Noe går galt under en operasjon, og pasienten erklæres hjernedød - for så å forsvinne sporløst. En tid etter forsvinner en gravid kvinne i forbindelse med en svangerskapskontroll. Hun dukker opp igjen et døgn senere, grotesk lemlestet. Vegg i vegg med sykehuset, på det medisinske fakultetet, arbeider Audrey Dishambé. Audrey kom til Norge som tenåring, fra det borgerkrigsherjede Sierra Leone og machetesvingende morderbander. Nå forsker hun på det menneskelige arvestoff, og møter ondskapen i en ny forkledning. «Thriller til ettertanke: om forskning, menneskeforakt og moral.» Cecilie Schram Hoel, Dagsavisen «En vellykket debut fra en spenningsforfatter med sans for karakterer, språk og handling.» Tom Egeland «Spennende tema, spennende intrige, blod så det holder og original hovedperson. Anbefales!» Tone Rudberg, KK
  Detaljer
  SERIEAudrey Dishambé
  TRYKKET2010
  FORLAGGyldendal
  SpråkBokmål
  ISBN139788205401792
  TemaKrim og mysterier
  GeografiTrondheim