Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Tvekampen

  119,-
   
  Format : e-bok
  Dette er den tolvte boka om Erlendur Sveinsson og kollegaene ved Reykjavik politikammer, men den tiende som er oversatt til norsk
  EAN: 9788202442835


  E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
  Sommeren 1972 er det en urolig stemning i Reykjavík. Verdensmesterskapet i sjakk skal gå av stabelen, og byen er full av fremmede. Den kalde krigen er på høyden, og representanter for øst og vest følger sine menn, Spasskij og Fischer, til sjakkbordet. Med denne spente situasjonen som bakteppe, utsettes en harmløs unggutt for et brutalt overfall i en av byens kinosaler. Politiet er travelt opptatt med verdensmesterskapet, men Marion Briem, som leder etterforskningen, er fast bestemt på å komme til kjernen i et livsfarlig spill som finner sted i Reykjavik. I denne romanen bruker Arnaldur Indriðason historiske hendelser som ramme for en fengslende historie om tragiske menneskeskjebner. Han er den mest populære nålevende islandske forfatter i inn- og utland. Bøkene hans er blitt oversatt til over tjue språk, de har solgt millioner av eksemplarer og fått gode anmeldelser verden over.
  Detaljer
  SERIEErlendur Sveinsson
  TRYKKET2013
  FORLAGCappelen Damm
  SpråkBokmål
  ISBN139788202442835
  TemaKriminal- politi
  TemaOversatt skjønnlitteratur
  Tidsperiode1970 til 1979