Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk
  Forfatter: Michelle Paver

  Mørketid

  149,-
   
  Format : e-bok
  London 1937. Jack er fattig, ensom og på jakt etter noe som kan forandre livet hans. Han takker derfor ja når han får tilbud om å dra på en ekspedisjon til Arktis, sammen med to andre menn og et kobbel med hunder. Etter hvert kommer de ut for uhell som medfører at Jack blir forlatt i isødet, men det viser seg snart at han ikke er helt alene. Noen eller noe vandrer rundt der ute i mørket.
  EAN: 9788202369460


  E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
  Det er januar 1937. Tåka ligger tjukk over London, og 28 år gamle Jack er fattig, ensom og på desperat jakt etter noe som kan forandre livet hans. Derfor takker han ja når han får tilbud om å bli med som telegrafist på en ekspedisjon til Arktis. Stemningen er høy idet fire menn og et kobbel med hunder forlater Tromsø og setter kurs mot det gudsforlatte Gruhuken - som sies å være hjemsøkt. I begynnelsen er de blendet av midnattssolens lys, men snart kommer mørketiden og Jack opplever en sterk, uforklarlig uhygge. Etter hvert forfølges ekspedisjonen av uhell, og kameratene må forlate Jack som blir igjen i isødet. Men det skal snart vise seg at han ikke er alene på Gruhuken. Noe eller noen vandrer rundt der ute i mørket og kulda ...
  Detaljer
  TRYKKET2012
  FORLAGCappelen Damm
  SpråkBokmål
  ISBN139788202369460
  TemaModerne grøssere
  TemaOversatt skjønnlitteratur
  GeografiArktis