Alle kategorier
  Filtre
  Preferences
  Søk

  Økonomi og ledelse

  Sorter etter
  Titler per side

  Livet som leder

  669,-

  Gull, arbeid og galskap

  369,-

  Krise

  439,-

  Skriv så det selger

  149,-

  Å få folk med

  199,-
  Boken handler om rekruttering, organisasjonsendringer og valgkamp; med utgangspunkt i arbeiderbevegelsen og LO. Forfatteren viser i boken hvor begrenset mulighetene for kontroll og forutsigbarhet er, men hvordan det likevel er mulig å lede kreativt. Forfatteren forsøker å vise hvordan organisasjonsendringer ikke kommer som følge av utredninger og endringsprosesser, men heller har utspring i helt ordinære samtaler mellom mennesker. Boken trekker veksler på kompleksitetstekningen som setter mellommenneskelig samspill i fokus - organisasjoner er ikke systemer, men komplekse prosesser mellom mennesker. Har litteraturliste og stikkordsregister.

  Hva er ledelse

  149,-
  Forfatteren redegjør her for fenomenet ledelse, og ønsker å komme med noen provokasjoner og invitere til ettertanke. Har register.

  Fra dypet

  99,-

  Her er Dagsrevyen

  299,-

  Vestover

  399,-

  Utleggstrekk

  488,-

  Bedre ledelse

  299,-

  Kvotebaronar

  179,-

  Berlin

  79,-

  Hundre og én dag

  179,-
  I denne boken gir forfatteren et innblikk i de utfordringene hun møtte før, under og etter krigen i Irak, fra januar til april 2003. Her gjengis noen eller deler av tekstene hun skrev under krigen, og de settes inn i en sammenheng, for å vise noe av hva jobben som krigskorrespondent består av.

  Petromania

  129,-
  I denne boka har forfatteren foretatt en reise til oljeland som Kuwait, De forente arabiske emirater, Turkmenistan, Gabon og Venezuela. Som oljenasjon har Norge mye til felles med disse landene, og målet med boka har vært å finne ut hva skjer med et land, og med menneskene i det landet, når oljepengene strømmer inn. Har litteraturliste og register.

  Thrane

  129,-

  Hersketeknikk

  99,-
  Boka kartlegger, analyserer og navngir hersketeknikker som eksisterer i Norge i dag. Den viser deg hvordan du kan avsløre og identifisere hersketeknikkene, og slå tilbake. De ulike formene for hersketeknikk belyses gjennom eksempler og historier fra virkeligheten.

  Ansvar

  179,- 249,-

  Krig, kunst kollaps

  199,-

  Økonomi og ledelse